Home / General / Un sat obișnuit olandez, unde fiecare rezident este supravegheat

Un sat obișnuit olandez, unde fiecare rezident este supravegheat

/
/
/
80 Previzualizări

La prima vedere, acesta este un cătun nepotrivit în Olanda, la marginea Visp. Este locuită de doar 152 de locuitori care conduc viața obișnuită a omului pe stradă: ei mănâncă, dorm, merg la magazine. Și fiecare dintre ei este supravegheat îndeaproape și vigilent.

Toți sătenii sunt persoane în vârstă cu demență. Satul olandez este un fel de instituție medicală de tip special, în care pacienții nu sunt încuiate în saloane, ci conduc viețile oamenilor obișnuiți: merg la restaurante, cumpără și nu au idee că sunt într-o clinică de psihiatrie. Izolate Hegevei este un complex de case pentru living și un spațiu bine echipat cu alei, grădini, piețe, un coafor, un restaurant și chiar un mic teatru. Casele din acesta sunt construite în conformitate cu perioada în care memoria pe termen scurt a pacienților a încetat să mai funcționeze: în stilul anilor 50, 70 sau chiar 2000. Vezi toate fotografiile din galerie  Un sat tipic olandez unde fiecare rezident are o supraveghere sănătoasă, asistență medicală, vârstnici, psihiatrie Sursa: izbrannoe.com Pacienții pot să meargă liber în cartier, să se relaxeze în parc, să admită peisajele create de om. În plus față de cei care sunt tratați aici, orașul este plin de personal, medici și asistente medicale.

Ele sunt reprezentate de casieri, arată ca cumpărători în magazin sau în birouri.  Un sat obișnuit olandez, unde toți locuitorii au fost monitorizați sănătoși, asistenți medicali, vârstnici, psihiatrii. S

ursa: izbrannoe.com Pacienții trăiesc în grupuri de 5-6 persoane în casă, cu unul sau doi tutori.  Orașul obișnuit olandez, unde toți rezidenții sunt supravegheați sănătoși, îngrijitori medicali, vârstnici, psihiatrieSatul Hogeweyk nu este o clădire separată – mai degrabă este o zonă sub forma unui spațiu perimetral închis de 2- case de locuit. Pentru pacienți, nu există nici o modalitate de a se pierde sau de a merge. Dacă unul dintre aceștia se apropie de ușă în perimetru, un angajat al spitalului, care este mereu în apropiere, le spune politicos că ușa este blocată și că le îndreaptă pe un alt traseu.
Suprafața teritoriului este de 1,5 hectare, în complexul -23 case.

Articole Similare:  Ce impact au cuvintele asupra modului în care ne raportăm la trecerea timpului

 Satul obișnuit olandez, unde fiecare locuitor este monitorizat pentru sănătate, sănătate, vârstnici, psihiatrie Sursa: izbrannoe.com Complexul Hogeweyk a fost creat în 2009 de către Yvonne van Amerongen. Fondatorul acestei clinici a lucrat o dată la o clinică de îngrijire medicală și cunoaște caracteristicile pacienților cu demență.

O astfel de întreținere a persoanelor în vârstă se face cu rudele lor chiar mai ieftin decât asistența non-stop în casă.

"

Suprafața teritoriului este de 1,5 hectare, în complexul -23 case. Complexul Hogeweyk a fost creat în 2009 de către Yvonne van Amerongen. Fondatorul acestei clinici a lucrat o dată la o clinică de îngrijire medicală și cunoaște caracteristicile pacienților cu demență. O astfel de întreținere a persoanelor în vârstă se face cu rudele lor chiar mai ieftin decât asistența non-stop în casă. În 2011, clinica Hogeweyk a fost nominalizată la premiul Niek de Jong ca proiect de îngrijire pentru vârstnici, iar în 2013 complexul a primit premiul Highly Commended pentru un nou concept de îngrijire a persoanelor cu demență.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge