Home / General / Umezeala în casă – problemă majoră

Umezeala în casă – problemă majoră

/
/
/
77 Previzualizări

Când găsești pentru prima dată umezeală în locuința ta sau în spațiile comerciale, ar putea începe să fie doar o mică pată pe un perete sau pe un tavan; ușor uitat până când devine o problemă enormă.

Dacă descoperiți clădirea umedă în clădirea dvs. atunci ar trebui să o vedeți de un specialist cât mai repede posibil pentru a preveni deteriorarea ulterioară. Acest lucru poate părea o reacție excesivă la o pată ușoară maro sau neagră, dar umeda se răspândește adesea rapid și, dacă rămâne prea mult timp, vă puteți lăsa cu o problemă gravă și cu o factură mare pentru ao rezolva.

 De ce nu trebuie să lăsați niciodată umede

Umezeala poate fi o problemă mult mai mare decât crezi

De multe ori, până când un plasture umed devine vizibil prin tencuiala, vopseaua sau tapetul tău, deja sa stabilit ferm în perete. Semnele exterioare care vor indica umezeala, cum ar fi petele sau mirosurile apar doar dupa ce umezeala a intrat deja pe peretii, podeaua sau tavanul. Cu alte cuvinte, micul plasture umed pe care îl puteți vedea vizibil, este de obicei mult mai mic decât problema reală în sine. Prin urmare, dacă nu luați măsuri pentru a rezolva problema dvs. umedă de îndată ce veți vedea semne de unu, atunci când ajungeți în jurul la fixarea acesteia, veți fi confruntat cu o sarcină mult mai mare decât tine și bugetul dvs. sunt anticiparea. De ce nu trebuie să lăsați niciodată umede

Detriment pentru integritatea clădirii

Dacă umeda ar trebui să afecteze oricare dintre structurile din lemn ale clădirii dvs., cum ar fi grinzile de acoperiș, de exemplu, atunci aceasta poate afecta integritatea și stabilitatea acestora. Dacă umezeala este lăsată netratată, aceasta va provoca putrezirea și slăbirea suportului din lemn. Ștuțurile și suporturile slabe pot da drumul sub stres și astfel umedele rămase necontrolate, în special în plafoane, pot avea consecințe dezastruoase.

Articole Similare:  THE FATE OF THE FURIOUS All Trailer + Clips (2017) Fast & Furious 8

Detrimental pentru sănătatea ta

Măștile și ciupercile se dezvoltă în condiții calde și umede și pe patch-uri umede în clădirea dvs. sunt un paradis pentru mucegaiuri de a se multiplica și de a se dezvolta. Multe forme care se pot dezvolta pe pereți, pardoseli și plafoane, precum și în jurul ferestrelor, sunt toxice și pot cauza multe probleme respiratorii la cei care trăiesc sau lucrează în aceste condiții. Copiii, vârstnicii și cei cu sisteme imunitare slăbite prezintă cel mai mare risc de a se îmbolnăvi de respirația în sporii de mucegai creați de clădirile umede.

 De ce nu trebuie să lăsați niciodată umede

Cu cât o lași mai mult, cu atât mai scumpă va fi

Dacă găsești umezeală în casa ta, atunci cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-l sună pe un specialist în tratamente umede care vă poate sfătui cu privire la cel mai bun mod de acțiune înainte de tratarea umezelii și rezolvarea problemei. Cu toate acestea, deoarece umeda se poate răspândi foarte repede după ce a găsit o cale în clădirea dvs., cu cât îl lăsați mai mult înainte de al sortați, cu atât va fi mai mare treaba atunci când veți intra pe cineva. Treaba cu tratarea umezelii însăși va fi mai costisitoare dacă i-ați dat timp să se răspândească și va trebui să plătiți și pentru a preveni întârzierea umezelii. Adăugați costuri suplimentare cosmetice, cum ar fi înlocuirea tencuielilor deteriorate, a vopselei și a tapetului și veți observa că costul de a avea umezeală în clădirea dvs. este mult mai mare decât v-ați aștepta.

Umezeala poate fi greu de observat inițial, dar imediat ce vezi semnele, cum ar fi pete întunecate sau pete pe pereți, un miros murdar sau suprafețe reci, nu ar trebui să întârzieți să vezi problema. Cu cât acționați mai repede, cu atât mai rapid și mai ușor poate fi rezolvată problema și cu atât va fi mai mică factura finală pe care o veți primi.

Articole Similare:  Niște fizicieni din SUA îl contrazic pe Stephen Hawking în privința Big Bang-ului


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge