Home / General / Top filme de animaţie în 2017

Top filme de animaţie în 2017

/
/
/
98 Previzualizări

Acest an promite să fie unul interesant din perspectiva filmelor de animaţie care îşi vor face loc în sălile de cinema printre numeroasele filme de acţiune sau filme SF.

Evident, numărul producţiilor de animaţie este semnificativ mai mic decât pentru alte genuri de filme, însă aproape în fiecare lună vei avea ocazia să vezi un astfel de film.

În ultimii ani, filmele de animaţie au început să se adreseze unui public semnificativ mai numeros, inclusiv adulţii fiind încurajaţi să vizioneze o astfel de producţie.

Interesul adulţilor pentru astfel de filme este generat parţial de îmbunătăţirea tehnologiilor de realizare, animaţiile actuale fiind undeva la jumătatea distanţei dintre desenele animate din urmă cu 10 ani şi filmele “reale” din punct de vedere al realizării artistice.Nu în ultimul rând, subiectele abordate s-au diversificat foarte mult, iar o animaţie poate reprezenta o alternativă viabilă la o comedie uşoară de vară.

Filme de animaţie în 2017:

Iată cele mai interesante filme de animaţie pe care le vei putea urmări la cinema în 2017:

Cars 3 – premieră în 16 iunie 2017

Concurat de către rivalii mai tineri, Lightning McQueen încearcă să-și depășească limitele și se accidentează grav într-o cursă acerbă desfășurată pe Los Angeles International Speedway. Cu ajutorul tinerei inginere auto Cruz Ramirez, legendarul număr de concurs 95 începe să-și reintre în formă și se pregătește să-și înfrunte noul rival Jackson Storm.

Despicable Me 3 – premieră în 30 iunie 2017

Gru, fostul personaj negativ care și-a găsit o nouă vocație în lupta împotriva celor răi, are un nou inamic: Balthazar Bratt. Un fost actor-copil celebru, Balthazar Bratt și-a pierdut talentul și cariera atunci când a început să se maturizeze, și a dispărut apoi fără urmă. După aproape 30 de ani, acesta se întoarce cu un plan de răzbunare menit să-l facă regele lumii, iar Gru trebuie să se ocupe atât de acesta în timp ce trebuie să-l accepte și pe demult pierdutul propriu frate geamăn, Dru.

Articole Similare:  Seiful care trebuie să ne salveze în caz de Apocalipsă a fost inundat

Captain Underpants: The First Epic Movie – premieră în 2 iunie 2017

Eroul unei serii de 12 romane pentru copii, Captain Underpants ajunge într-un final și pe marile ecrane. Doi copii poznași din Ohio îl hipnotizează pe nesuferitul director al școlii la care învățat și-l transformă din greșeală în eroul benzilor desenate preferate: Captain Underpants. Rezultatul promite să fie ilar, producătorii vorbind despre un erou ridicol care crede că este atotputernic în timp ce abilitățile lui reale nu le depășesc cu nimic pe cele ale unui banal adult.

captain-underpants

Emoji – premieră în 4 august 2017

Gene este un locuitor al orașului virtual secret Textopolis din interiorul aplicației de mesagerie de pe telefon. Spre deosebire de celelalte caractere emoji, Gene are mai mult de o singură expresie facială, iar căutarea “normalității” îl aruncă într-o aventură alături de prietenii săi Hi-5 și Jailbreak. Curând, aceștia descoperă că Textopolis este în pericol și trebuie salvat înainte de ștergerea definitivă.

The Lego Batman Movie – premieră în 10 februarie 2017

Derivat din The Lego Movie, viitorul film îl are ca protagonist pe celebrul super-erou Batman și pe celelalte personaje faimoase din universul DC Comics cu care acesta a avut de-a face. Bruce Wayne/Batman trebuie să se lupte nu doar cu Joker și aliații săi, ci și cu propriile probleme personale și cu dificultățile creșterii copilului pe care l-a adoptat.

Smurfs: The Lost Village – premieră în 7 aprilie 2017

Inspirat din faimosul univers Smurfs (sau al Ștrumfilor, cum a fost numit în limba română), dar neavând nici o legătură cu precedentele producții The Smurfs și The Smurfs 2, noul film prezintă aventurile eroilor Smurfette, Brainy, Clumsy și Hefty. După ce descoperă o hartă misterioasă, aceștia se aventurează în Pădurea Interzisă și descoperă cel mai ascuns secret din istoria rasei lor.

Articole Similare:  I was your pilot

Ferdinand – premieră în 22 decembrie 2017

O nouă ecranizare a cărții pentru copii “Povestea lui Ferdinand”, care a fost publicată în 1936 și a ajuns pe ecrane doi ani mai târziu într-o faimoasă producție Walt Disney, Ferdinand ne spune povestea unui tânăr taur căruia nu i-a plăcut niciodată violența și a preferat mereu să admire și să miroasă florile. Ajuns la maturitate, pașnicul Ferdinand ajunge printr-o conjunctură nefericită să fie selectat pentru luptele de corida, unde caracterul lui pașnic iese din nou la iveală întru dezamăgirea tuturor.

ferdinand-the-movie


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge