Home / General / Top cele mai bune filme seriale din 2017

Top cele mai bune filme seriale din 2017

/
/
/
114 Previzualizări

Pe lângă numeroasele filme bune pe care intenţionăm să le vedem la cinema sau în faţa televizorului, acest an vine şi cu o serie de propuneri interesante de filme seriale de calitate.

Ca în fiecare an, unele producţii mai puţin populare sau cele care şi-au încheiat acţiunea după un lung număr de sezoane ies din scenă pentru a face loc unor noi seriale menite să atragă telespectatorii în faţa televizoarelor.

Se fac deja ultimele pregătiri pentru lansarea unor seriale de acţiune, iar unele dintre ele au şi o tentă de filme SF care va mulţumi fanii genului Sci-Fi. Nu lipsesc însă serialele de comedie, dar nici cele în care intriga este mai serioasă.

Cu menţiunea că pe parcursul anului, în special în toamnă, vor apărea numeroase alte seriale care nu au fost încă anunţate de posturile americane de televiziune, îţi prezentăm cele mai interesante producţii care vor apărea în acest an.Seriale de top în 2017

Iată câteva dintre serialele care ne-au atras atenţia în perspectiva sezonului 2017:

Twin Peaks – 21 mai 2017

Unul dintre cele mai faimoase seriale TV ale anilor `90, Twin Peaks se întoarce după 25 de ani cu o continuare care se va desfășura pe parcursul a 18 episoade. Ideea și scenariul din spatele acestei continuări au fost bine păzite până acum, însă avem încredere că producătorii serialului original, Mark Frost și David Lynch, știu ce fac. Distribuția noului Twin Peaks va include atât o parte dintre actorii vechiului serial, printre care Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn sau David Duchovny, dar și o serie de figuri noi și faimoase, printre care se numără Naomi Watts, Michael Cera, Monica Bellucci, Jim Belushi și Amanda Seyfried.

Articole Similare:  Top 10 Cele Mai Ciudate Dulciuri Din Lume

American Gods – vara lui 2017

Bazat pe faimosul roman a lui Neil Gaiman, care de altfel se va număra și printre producători, American Gods va oferi spectatorilor un univers interesant aflat la granița dintre realitate și mitologie. Eroul nostru, un fost pușcăriaș cu speranțele de reintegrare năruite, se va pune în slujba unui necunoscut care se va dovedi în final a fi zeul Odin. Romanul urmărește eforturile vechilor zei, care au fost aduși pe teritoriul SUA de imigranți și au trăit ascunși în tot acest timp, de a se aduna și de a lupta împotriva noilor zei americani: mass-media, tehnologia, banii, celebritatea și drogurile.

Star Trek: Discovery – mai 2017

Acțiunea viitorului serial Star Trek va începe la zece ani de la terminarea celei din seria originală din anii `60. Nu se cunosc prea multe detalii despre scenariu, însă evenimentele din seria Discovery vor fi independente de cele din seria recentă de filme, vor urmări aventurile echipajului USS Discovery și vor fi declanșate de un eveniment, încă nespecificat, care a avut loc în Star Trek: The Original Series.

Emerald City – 6 ianuarie 2017

O reinterpretare modernă a poveștii vrăjitorului din Oz, Emerald City oferă mai multă acțiune decât ne-am aștepta din partea unei ecranizări a unei cărți pentru copii. Dorothy și Toto, acum o polițistă și un câine polițist, sunt aruncați de tornadă pe târâmul lui Oz și sunt pe care să declanșeze un conflict deschis între magie și știință care va schimba destinele tuturor pentru totdeauna.

Legion – data necunoscută, 2017

În legătură directă cu seria de filme X-Men, serialul Legion le permite celor care îndrăgesc universul Marvel Comics să se întâlnească cu un nou erou: fiul lui Charles Xavier. Spre deosebire de ceilalți super-eroi cunoscuți, David Haller nu este împăcat cu condiția sa, și trebuie să se lupte cu schizofrenia de care suferă din copilărie, cu starea de a fi un mutant respins de societate și cu implicațiile rolului său de super-erou.

Articole Similare:  GUARDIANS OF THE GALAXY 2 Trailer 2 (2017)

Britannia – dată necunoscută, 2017

Dacă vă plac serialele The Last Kingdom și Vikings, Britannia vă va capta probabil atenția. Acțiunea are loc în anul 43, atunci când legiunile romane au invadat Marea Britanie, și urmărește conflictul dintre puternica armată a Romei și forțele localnicilor: femei războinice, preoți druizi și forțe misterioase din tărâmul morților. O producție cu buget mare grație colaborării dintre Amazon și Sky, Britannia va debuta pe ecrane cândva în cursul acestui an.

britannia 2017

SS-BG – dată necunoscută, 2017

Data lansării acestui mini-serial este încă necunoscută, însă cei care au fost atrași de universul alternativ din The Man in The High Castle trebuie să stea cu ochii pe el. Bazat pe un roman al faimosului romancier Len Deighton, SS-BG urmărește aventurile unui detectiv englez care trebuie să aibă grijă de secretele industriei atomice britanice în timp ce se ferește de agenții serviciului secret Abwehr, toată acțiunea desfășurându-se într-o realitate alternativă în care Regatul Unit a fost cucerit de Germania nazistă în 1940.

ss-gb_sam_riley


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge