Home / General / Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa dvs.? – Design Swan

Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa dvs.? – Design Swan

/
/
/
85 Previzualizări

La un moment dat, ceea ce este cunoscut acum sub numele de stil industrial ar fi fost doar o viață normală, dar undeva de-a lungul liniilor sa dezvoltat într-un stil de design interior definit, care are mulți fani. Este un stil cunoscut pentru lipsa de pretensionare, fiind foarte utilitar și practic, cu un accent deosebit pe obiectele salvate și pe mobilierul recuperat.

Dar stilul este pentru tine?

"

Ce funcționează în stilul industrial?

Oamenii care iubesc minimalismul ca stilurile scandinave, în timp ce oamenii care iubesc florile și straturile moi de material ar putea merge pentru un stil francez sau Shabby Chic. Dar ce cauți dacă ești un persoană industrială persoană?Ești genul de persoană care evită acele magazine de mobilier de dimensiuni mari, în care totul este proiectat perfect și arată ca o casă de vis, dar niciodată nu arată așa în casa ta. În schimb, preferați să mergeți în salonul de salvare, să mergeți la magazinele de antichități sau să cumpărați mobilier de la un specialist de mobilă recuperat, cum ar fi hfruk.co.uk . Nu vă pasă dacă puteți vedea cărămizile pe un perete sau grinzile de lemn de pe acoperiș pentru că vă plac lucrurile care sunt autentice și diferite.

Desigur, nu trebuie să fie această persoană ca stilul industrial – este un client ideal pentru întreprinderile care oferă aceste produse. Dar există un anumit aspect harnic, fără probleme, utilitarist la stilul industrial care se adresează persoanelor care au acest tip de personalitate. De asemenea, poate funcționa în orice tip de locuință, dar funcționează foarte bine cu clădiri repurtate, cum ar fi depozite fabricate în apartamente sau spații industriale realizate în case.
 Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa ta?

Articole Similare:  Trandafirul care traieste cel puțin 3 ani cu apă sau soare

Echilibrarea stilului

În timp ce stilul este foarte funcțional, acest lucru nu trebuie să însemne neconfortabil. Sigur, acele izvoare uriașe făcute în scaune aratau uimitoare, dar sunt puțin greu să stai pe picioare – adăugați astfel perne la ele! Adăugările simple la piesele recuperate care le transformă de la funcționale la funcționale și confortabile sunt complet în stilul industrial.

În ceea ce privește culorile, există un mare accent pe nuanțele naturale și culorile neutre. Din nou, asta nu înseamnă că nu poți să arunci în culori dacă vrei. Repetați aceste lămpi industriale cu o nuanță strălucitoare sau adăugați unele accesorii care aruncă o anumită culoare.

Stilul este de a face lucrurile ale tale astfel încât orice lucru pentru tine este bun.
 Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa ta?

Căutați ceva neobișnuit

Unul dintre motivele pentru care lemnul recuperat este atât de important pentru stilul industrial este acela că este unic și neobișnuit, precum și practic și ecologic. Reutilizarea lemnului vechi pentru a face ceva nou se potrivește bine cu stilul industrial și poate să găsești bucăți de mobilier care nu se vor întoarce în casa altcuiva, chiar dacă sunt un fan al stilului.

Căutați mobilier revigorat, care are aspectul chic urban – lemnul nu este curățat și lustruit, dar are încă o parte din vopseaua veche din ultimul său scop. Sau are un aspect usor pliat si uitat la timp. În același timp, asigurați-vă că calitatea piesei este solidă – de aceea este importantă utilizarea specialiștilor în mobilierul din lemn recuperat. Nu doriți ca recuperarea să fie egală și periculoasă.
 Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa ta?

Lucrări și accesorii

Pe lângă mobilierul unic, poți să intri într-adevăr în aspectul de artă și accesorii al lucrurilor cu acest stil. Nu este nevoie să tăiem totul înapoi, așa cum există cu stiluri precum nordice sau scandinave, dar există o tendință spre anumite priviri.

Articole Similare:  Super Smoothie in Farfurie

Fotografiile alb-negru sunt un exemplu, umplând un perete cu iluminare în stil industrial pentru a le accentua. De asemenea, puteți utiliza obiecte recuperate ca lucrări de artă, inclusiv roți de scripete sau alte accesorii industriale. Dacă aveți o temă neutră în cameră, nu există nimic care să vă împiedice să aruncați puțină culoare cu accesoriile.

Opțiunea câștigătoare pentru accesorii este cu siguranță metal – staniu, aluminiu, oțel și fier sunt toate în centrul stilului. Ele oferă un aspect modern, elegant, atunci când sunt lustruite și curate, dar pot fi perfecte pentru industrie atunci când sunt puțin uzate și nu chiar perfecte.
 Stilul industrial este alegerea potrivită pentru casa ta?

Concluzie

Stilul industrial nu este pentru toată lumea, dar dacă vă place faptul că puteți vedea blocurile de briza de pe peretele casei dvs. sau grinzile de acoperiș se arată și vă placeți aspectul vechii fabrici de pe drum, atunci ar putea fi stilul pentru tine.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge