Home / General / Sfaturi pentru a oferi un iPad unui copil mai mic

Sfaturi pentru a oferi un iPad unui copil mai mic

/
/
/
71 Previzualizări

Mulți copii cer un iPhone sau un iPad pentru ziua lor de naștere sau pentru Crăciun și în timp ce unii părinți rezistă câțiva ani, timpul se va răni în cele din urmă când se va simți “drept” (sau nu se pot gândi la Mai multe scuze!). Dacă timpul se apropie rapid de dvs., veți fi recunoscători pentru aceste sfaturi pentru a vă asigura că nu ajungeți la un techno-dezastru!

Utilizați o carcasă de protecție

Ca părinte, veți ști că copiii au tendința de a renunța la lucruri, fie că sunt jucăriile lor preferate moi sau iPad-ul scump (și fragil). Chiar și cei mai atenți copii au neajunsuri, așa că în timp ce cumperi un caz de protecție de bună calitate nu va elimina șansa unei vizite la fixarea magazinului ca cel puțin tu nu vei mai fi acolo în fiecare săptămână! De asemenea, trebuie să utilizați un protector de ecran, deoarece multe cazuri nu acoperă ecrane, ceea ce poate duce la zgârieturi și fisuri. Un set decent de două sau trei protectori de ecran costă nu mai mult de 10 $, deci este logic să te apuci înainte de a începe

 Sfaturi pentru a oferi un iPad unui copil mai mic

Creați un ID Apple pentru ziua de naștere (sau băiat)

Un iPad are nevoie de un ID Apple dacă proprietarul dorește să descarce aplicații sau alt conținut; Acest ID este, de asemenea, necesar pentru iMessage, FaceTime și Find My Phone. Bineînțeles, copilul dvs. poate să-ți împărtășească, dar în cele din urmă duce la confuzie, deci este mai bine să pornească de pe propria lor identitate .Această identitate poate fi controlată de la laptop-ul de familie sau de la PC, dar toată lumea trebuie să-și amintească să se deconecteze de la ID-ul lor când au terminat.

Articole Similare:  Evoluția Windows 1978 to 2017

Configurarea iPad-ului

Dacă utilizați laptop-ul propriu-zis al copilului pentru a efectua configurarea, puteți să-l lăsați să fie conectat. Cu toate acestea, dacă utilizați un PC partajat, va trebui să vă amintiți să nu sincronizați toate Telefon și contacte de e-mail la telefon – colegii dvs., de exemplu …

Configurați o parolă

Folosind o parolă este o măsură de securitate bună – dacă copilul își pierde dispozitivul, nimeni nu va putea să intre în el și să găsească informații. Dacă sunt cinstiți și doresc să-l primească, pot contacta poliția pentru ajutor.

Faceți un cod ușor de memorat, deoarece resetarea unui iPad după ce ați uitat parola poate însemna pierderea datelor, ceea ce reprezintă o durere atotputernică.

 Sfaturi pentru a oferi un iPad unui copil mai mic

Configurați Găsiți iPhone-ul meu

În cazul în care se întâmplă cel mai rău și iPad-ul este pierdut sau furat, atunci aveți o lovitură decentă la obținerea lui înapoi, dacă instalați iPhone-ul meu. Puteți localiza, controla și bloca de la domiciliu sau puteți șterge toate informațiile dvs. pentru a vă menține în siguranță de la hoți.

Instalați toate noile aplicații

Copiii au nevoie de aplicații care sunt distractive, educative și, de asemenea, sigure. Depinde de dvs. și de copilul dvs. să alegeți cele distractive și educative, dar trebuie să instalați cu siguranță aplicații care să monitorizeze ceea ce fac și, de asemenea, să blocheze conținutul necorespunzător. IOS are mecanisme integrate pentru a permite părinților să controleze și să monitorizeze tipurile de conținut pe care le pot ține copiii

Restricțiile privind conținutul pot împiedica accesul copiilor la conținutul matur sau la chat-urile nesupravegheate. Videoclipul poate fi protejat prin parolă cu un cod pe care numai dvs. îl cunoașteți, astfel încât nu există nicio șansă ca copilul dvs. să vorbească cu cineva pe care preferați să nu îl facă.

Articole Similare:  Doar pentru utilizatori de iPad

 Sfaturi pentru a oferi un iPad unui copil mai mic


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge