Home / General / Sfaturi de călătorie: siguranța călătoriilor

Sfaturi de călătorie: siguranța călătoriilor

/
/
/
98 Previzualizări

Când călătorești șansele, vei avea o excursie sigură și fără incidente. Cu toate acestea, dacă nu sunteți conștient de siguranța de călătorie de bază, puteți deveni victimă a crimei sau a violenței. Dacă vă exersați discreția, nu aveți prea multă încredere și nu vă puneți în situații riscante, călătoriile dvs. ar trebui să fie sigure și fără griji. Nu călătorește frică – călătorește cu atenție.

Sunt câteva dintre sugestiile mele pentru a te ajuta să călătorești în siguranță.

1. Etichete pentru bagaje – nu puneți niciodată adresa dvs. de domiciliu și numărul de telefon, deoarece aceasta promovează faptul că veți ieși din țară. Am pus adresa firmei și numărul de telefon și folosesc o etichetă care are o copertă.

2. Nu lăsați niciodată bagajele nesupravegheate.

3. Lumină de călătorie. Limitați-vă bagajele la 1 geantă și o mână mică. Vă dau dovadă de mișcare rapidă, de a avea o mână liberă și de a evita rănirea din cauza ridicării grele.4. Rochie jos. Nu purta bijuterii scumpe deoarece acest lucru atrage atentia. Îmi las acasă obiectele de valoare și iau bijuterii de costume.

5. Niciodată nu purtați etichete de nume în public.

6. Numai să luați taxiurile clar identificate cu marcajele oficiale. Feriți-vă de cabinele nemarcate.

7. Dacă luați un taxi, stați în spatele șoferului, ca să-l puteți vedea, dar el nu te poate vedea.

8. Dacă conduci, parchează în zone bine luminate și bine călătorite

9. Nu utilizați tăieturi scurte, alei înguste sau străzi slab luminate.

10. Evitați demonstrațiile publice și alte tulburări civile.

11. Nu oferiți publicului numărul camerei sau alte informații personale. Când îmi dau numărul camerei însoțitorilor de călătorie, o spun în liniște de alții sau o scriu pe o bucată de hârtie și le dau în mod privat.

12. Dacă rămâneți singur într-o cameră de hotel, solicitați un etaj inferior, lângă lift. În cazul în care camera mea se află la capătul celălalt al holului, insist să fiu apropiat de ascensor pentru siguranța personală.

Articole Similare:  Creativ Design mic de apartamente situat în Odessa - Design Swan

13. Țineți ușa în permanență blocată și folosiți lanțuri de siguranță. Am plasat un articol în fața ușii pe timp de noapte în timp ce zgomotul de a fi mutat va trezi pe mine dacă cineva încearcă să intre în camera mea.

14. Citiți instrucțiunile de siguranță la incendiu din camera dvs. de hotel. Aflați cum să raportați un incendiu și asigurați-vă că știți de unde se află cel mai apropiat foc și ieșirile alternative. Amplasați ușile dintre camera dvs. și cea mai apropiată ieșire; acest lucru ar putea fi un salvamar dacă trebuie să vă târâți printr-un coridor plin de fum.

15. Dacă sunteți singuri, nu vă urcați într-un lift dacă există o persoană suspectă în interior.

16. Luați notă de numele hotelului, adresa și numărul de telefon. Dacă deveniți dezorientați, puteți merge într-un magazin sau puteți cere autorităților locale să vă îndrume înapoi la hotel. Îmi iau o carte de la recepție sau îi scriu pe biroul hotelier informațiile pe o bucată de hârtie pentru mine.

17. Nu faceți niciodată banii în public, când plătiți pentru elementele scoateți-l discret de la portofel sau de la poșetă .. Am mereu un pachet de fanny și păstrez o mică sumă de bani aici pentru a plăti pentru incidental.

18. Purtați o centură de bani pentru a vă menține valorile în siguranță. Îmi păstrez pașaportul, cardurile de credit, informațiile de asigurare și banii în centura mea de bani și folosesc pachetul de bani pentru bani mici.

19. Lasă sacul să plece. Dacă cineva vă apucă geanta, lăsați-o să plece. Dacă vă luptați, riscați să fiți răniți.

20. Nu purtați o pungă peste umăr sau o atârnați pe spatele scaunului. Dacă port o geantă, o țin în fața corpului meu și îmi întorc partea cu fermoar spre interior, când mănânc o țin în poală.

Articole Similare:  Funcții utile pe Android pe care nu le folosești, dar ar trebui

21. Fiți conștienți de împrejurimile dvs. în orice moment și urmăriți buzunarele. Ei lucrează de obicei în perechi și vă distrag atenția. Ei vor cere instrucțiuni sau vor juca rutina și vor apuca de rutină, o persoană te lovește, în timp ce cealaltă o ia pe poșetă sau îți ia buzunarul.

22. Nu acceptați niciodată alimente sau băuturi de la un străin. Păzește-ți băutura în permanență.

23. Aflați legile și obiceiurile locale. Când călătoriți, sunteți supus legilor țării pe care o vizitați. Înainte de a pleca, învățați cât mai multe despre legile și obiceiurile locale ale locurilor pe care intenționați să le vizitați.

24. Lăsați toate piesele de identificare inutile la domiciliu. Îmi iau doar pașaportul, informațiile de asigurare și 1 card de credit și 1 card de debit. Lăsați-vă permisul de conducere (dacă nu închiriați o mașină), asigurarea socială, cardul de sănătate și cardurile de credit care nu sunt folosite acasă.

25. Lăsați o copie a itinerariului dvs. de călătorie și a informațiilor de contact ale hotelului cu un membru al familiei sau cu un prieten apropiat. Dacă ar trebui să știe unde vă aflați și să aveți mai multe șanse să vă țineți.

26. Copiați pașaportul, informațiile de asigurare, numerele cărților de credit și de debit și numerele de contact de urgență. Luați o copie împreună cu dvs. și păstrați-o separată de originale. Așezați o copie cu un membru al familiei sau cu un prieten apropiat. Dacă pierdeți oricare dintre aceste elemente, acest lucru face mult mai ușor anularea cardurilor sau înlocuirea pașaportului.

27. În cazul unui accident, asigurați-vă că ați completat pagina de informații din interiorul pașaportului. Includeți numele, adresa și numărul de telefon al unei persoane care urmează să fie contactată în caz de urgență.

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge