Home / General / Rușii aruncă sticle goale de vodca și de bere iar Oceanul le transformă în sticlă colorată

Rușii aruncă sticle goale de vodca și de bere iar Oceanul le transformă în sticlă colorată

/
/
/
108 Previzualizări

Golful Ussuri din Rusia a fost odată un spațiu de depozitare pentru sticle vechi și porțelan din era sovietică, dar datorită puterii minunate a naturii mamei, golful, lângă Vladivostok, se mândrește cu una dintre cele mai frumoase plaje pe care le veți vedea vreodată. Deoarece în decursul multor ani, valurile din Pacificul de Nord au spălat berea, vinul și sticlele de vodcă sparte în milioane de “pietricele” netede și pline de culoare, care au transformat zona dintr-o zonă fără ieșire într-o atracție turistică pe care vizitatorii Plătiți pentru a vedea.

Deoarece în decursul multor ani, valurile din Pacificul de Nord au spălat sticlele de bere, vin și vodcă sparte în milioane de “pietricele” netede și pline de culoare, care au transformat zona într-o atracție turistică.
În timp ce Golful Ussuri a fost considerat o dată periculos, autoritățile au considerat acum o zonă special protejată numită Glass Beach, care este populară atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Și uitându-ne la aceste imagini uimitoare, suntem cu adevărat surprinși.Rușii aruncă sticle goale de vodca și de bere iar Oceanul le transformă în sticlă colorată

Articole Similare:  Blocare Anti-Furt pentru bicicletă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge