Home / General / Program care iți instalează toate softurile odată

Program care iți instalează toate softurile odată

/
/
/
110 Previzualizări

 

Program care iți instalează toate softurile odată

Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem instala ușor, foarte rapid și automat, toate aplicațiile de care avem nevoie după ce facem o instalare a sistemului de operare Windows.

Rutina de după instalare sistemului de operare este plictisitoare, necesită mult timp și este factorul principal care ne descurajează să ne apucăm de o instalare sau o reinstalare a Windows-ului.

După ce instalezi Windows-ul ai multa treaba:

– te duci pe fiecare site al aplicației pe care vrei să o instalezi.
– cauți pagina de Download în cadrul site-ului.
– trebuie să verifici dacă pe site-ul aplicației este disponibilă versiunea pe 64 sau 32 de biți a aplicației.
– aștepți să se descarce toate aplicațiile pe care vrei să le instalezi.
– rulezi fiecare executabil în parte.
– pentru fiecare aplicație instalată de tine trebuie să parcurgi wizard-ul (pașii) de instalare, să debifezi toolbar-ul cu care vin acestea sau să debifezi celelalte aplicații cu care vine aplicația pe care o instalezi.
Toată această rutină consumă timp prețios!Ninite, program care iți instalează toate softurile odată

Ce face Ninite

Este un site pe care îl accesăm o singură dată, alegem dintr-o listă ce aplicații dorim să instalăm și la sfârșit vom genera un executabil pe care va trebui să îl descărcăm o singură dată și care va conține aplicațiile alese de noi.

Ce dezavantaje avem folosind Ninite?

Un dezavantaj este acela că, trebuie să avem o conexiune la internet ca executabil să poată descărca automat aplicațiile alese de noi.
Un alt dezavantaj este acela că, lista aplicațiilor pe care le putem selecta este destul de mică, nu avem la dispoziție jocuri sau softuri comerciale grele precum Adobe Photoshop, Sony Vegas, Camtasia.

Articole Similare:  Galileo Galilei - astronomul care a descoperit sateliţii lui Jupiter

Ce avantaje avem folosind Ninite?

– nu mai vizităm fiecare site în parte
– nu mai suntem nevoiți să fim în fața PC-ului pentru a parcurge manual pașii de instalare pentru fiecare aplicație în parte, Ninite le descărca și le instalează automat pe toate.
– nu trebuie să mai verificăm manual dacă producătorul oferă aplicația și pentru sisteme de operare pe 64 biți.
Ninite descarcă și instalează automat aplicațiile pe 64 biți dacă Windows-ul este pe 64 biți, la fel și pentru cazul în care Windows-ul este pe 32 biți.
– dacă avem deja instalată una din aplicațiile selectate când am generat executabil Ninite, acesta va sări automat peste ea și va trece mai departe la instalarea aplicațiilor pe care nu le avem instalate
– executabil Ninite va descărca întotdeauna ultima versiune stabilă a aplicațiilor selectate
– va debifa automat toate toolbar-urile sau aplicațiile opționale (bloatware, junk apps) care vin odată cu aplicațiile selectate
– va sări automat peste cererea de restart a calculatorului pentru aplicațiile care obișnuiesc să ceară acest lucru după instalare
– dacă limba sistemului de operare este română (sau oricare altă limbă) Ninite va instala aplicațiile selectate, în limba în care este sistemul de operare.

Ce face Ninite nu este magic dar îți salvează foarte mult timp, te scutește de bătăi de cap și te poate încuraja să îți instalezi sau reinstalezi sistemul de operare Windows, făcînd ca rutina de după instalare sistemului de operare, să pară o joacă de copil.
Descarcă aplicația
Site-ul oficial Ninite

Tutorial video – Program care iți instalează toate softurile odată

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=/BXm9FlnzFbM]

Articole Similare:  Descoperiri științifice uimitoare de care nu aveam habar la începutul anului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge