Home / General / Probabil cel mai dulce Glob de Zăpadă

Probabil cel mai dulce Glob de Zăpadă

/
/
/
123 Previzualizări

Zaharul si smantana sunt ceva ce nu poate fi ratat pentru consumatorii de cafea / ceai. Cu toate că recipientele obișnuite își fac treaba, oamenii încă mai doresc să adauge condimente pe masă, cu niște desene neobișnuite.

Cu iarna care incepe sa se instaleze si cu ninsoare pe drumul ei foarte curand, Sugar House Bowl joaca frumos jocul de inspiratie + asociere a produsului transformand-o intr-un vas de zahar care schimba confetti cu cristale de zahar. Deși este destul de distractiv și festiv, încă am găsit că nu este folositor după vizionarea videoclipului. Nu este intuitiv pentru mine să înșurubez baza de fiecare dată pentru a obține zahăr. Mai mult decât atât, nu există unde să depozitezi spookinul din lume, ceea ce înseamnă că trebuie să caut o lingură de fiecare dată. Poate că, în loc să folosească lingura, baza globului ar trebui să aibă un fel de comutator, astfel încât să putem trage direct zahărul din lume în loc să îl deschidem în fiecare zi.

Dar oricum, asta sunt doar gândurile mele personale. Dacă nu vă deranjează problema pe care am menționat-o și vă place să adăugați această transpirație “Sugar Globe” la masa dvs. festivă, puteți să o comandați din amazon .

 Casa de Zahăr: probabil cea mai dulce globă de zăpadă vreodată Casa de zahăr: Probabil cel mai dulce glob de zăpadă vreodată

 Casa de zahăr: Probabil cel mai dulce glob de zăpadă vreodată

 Casa de zahăr: Probabil cel mai dulce glob de zăpadă vreodată

Articole Similare:  Când fotografia se potrivește cu creionul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge