Home / Sport / Președintele de tablă | MD Gags

Președintele de tablă | MD Gags

/
/
/
65 Previzualizări

Sunt însă mari șanse, chiar foarte mari, ca Becali să se înșele! Asta în ideea că la puține ceasuri după reacția acidă a lui Burleanu, FRF a postat pe site-ul propriu un text prin care felicită FC Viitorul pentru cucerirea titlului de campioană și îi urează, alături de celelalte reprezentante ale României, mult succes în cupele europene.

În măsura în care v-ați imaginat că la FRF știe stânga ce face dreapta și invers, acum trebuie să vă fie clar că ați greșit! Așa cum Federația nu-i model de bună gestiune, dovadă deficitul de 5,3 milioane de euro înregistrat în 2016 (subiect de dezvoltat), ea nu-i nici exemplu de consecvență, de principialitate.

Unicul domeniu în care șeful său se pricepe și oferă lecții e cel al mulțumirii de sine. Deși a pus FRF pe butuci, Burleanu nu contenește să pozeze victorios de fiecare dată și să se laude cu gura până la urechi. Narcisist, se autocaracteriza deunăzi, provocând râsete, ca „un președinte drept”, pentru că despre prezumtivii săi contracandidați la alegerile din 2018 să afirme disprețuitor că „își caută de muncă”! Apreciez că are dreptate. Nu cunoaște fotbal președintele lui Poli Iași, Florin Prunea, cu 40 de selecții în „națională”, e însă expert în materie Răzvan Burleanu, care riscă să-și rupă piciorul dacă dă într-o minge!

Mai nou, această caricatură de conducător a mai comis o boacănă. Aerian, el a recomandat FCSB-ului să meargă direct la TAS. Concret, sub presiunea timpului, să nu mai apeleze la căile de atac interne. Numai că în acest mod, oricât de grăbită ar fi gruparea lui Becali să capete un răspuns, ea ar încălca prevederile Statutului FRF! Acesta stipulează, vezi articolele 57 și 58, că litigiile, cauzele disciplinare sau sesizările se soluționează întâi în comisiile cu atribuții jurisdicționale ale FRF și abia în final la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, ca ultimă instanță la nivel internațional. La Lausanne nu se încep demersurile, acolo se încheie.Evident că habarnistul vorbește ca să se afle în treabă. Ignoranța lui nu-i însă lucrul cel mai grav. Mai grav e că Burleanu se crede mai presus de regulamentele în vigoare, de legi, din moment ce îndeamnă la încălcarea lor! Atât că, picat din cer, el e și șmecher, sau își închipuie că e, atunci când, scuzați expresia, mută mortul pe Academiei din pricină că, vă amintiți bancul cu milițienii?, nu reușește să scrie corect Edgar Quinet! Cu alte cuvinte, Burleanu se spală pe mâini, pasează altora responsabilitatea pe care ar trebui să și-o asume colaboratorii săi din Comisia de Disciplină și din cea de Recurs. El putea cere grăbirea dezbaterii speței, analizarea ei în regim de urgență la FRF, însă nimic mai mult. Nu și, sub nicio formă, judecarea ei la Lausanne înainte de București.

Articole Similare:  Horia Colibășanu a urcat pe Everest fără oxigen suplimentar sau șerpași

Deși FRF a procedat asemenea LPF în cazurile în care a luat în considerare exclusiv rezultatele din play-off, nu din întreg campionatul (citește Gazeta de marți), nu mai insist. Reproduc doar ce a spus Gigi Becali: „În momentul acesta nu avem ce să contestăm la TAS pentru că Viitorul nu a primit titlul de la FRF. A primit doar un pahar de tablă pe teren, din partea LPF”. Nu-i exclus însă, repet, ca latifundiarul să aștepte degeaba. Să fluiere a pagubă. Și FCSB împreună cu el.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge