Home / Sport / Păcăliciul federal | MD Gags

Păcăliciul federal | MD Gags

/
/
/
62 Previzualizări

Dezafilierea s-a produs în timpul șefiei lui Mircea Sandu, acesta fiind principalul vinovat de luarea unei măsuri exagerate și, după cum a dovedit până acum instanța, plasată în afara regulamentelor legale.

Apropo, cei care mă acuză de nostalgii după Mircea Sandu, cum că l-aș regreta, trebuie să știe că, printre probele împotriva Nașului existente în rechizitoriu, se găsesc mai multe articole iscălite de subsemnatul în GSP. Eu nu le-am văzut, mi-a vorbit despre ele chiar Mititelu. Nu văd de ce-ar fi mințit.

Intuind că primejdia e cât casa și că va fi obligat să reducă din cheltuielile federale, președintele Răzvan Burleanu a reacționat în consecință: „E foarte dificil pentru că nu poți tăia de la echipa națională. E dificil pentru că în toată această perioadă (n.a din martie 2014, de la preluarea mandatului) noi ne-am chinuit să strângem cureaua și să facem economii”. Îmi cer scuze pentru limbaj, dar trebuie să fii un mincinos fără pereche, un adevărat campion al ipocriziei, ca să declari așa ceva din moment ce, de la instalarea la Casa Fotbalului, Burleanu a dublat bugetul salarial al angajaților și a înjumătățit sumele destinate investițiilor! Ultimele s-au redus de la 3 milioane de euro în 2014 la 1,5 în 2017! Așa a ajuns FRF, nu strângând cureaua, ci consumând nebunește, la un deficit bugetar de 5,3 milioane de euro.

Nu mă număr printre cei care îi duc dorul lui Mircea Sandu. Pentru ce-a greșit sau și-a însușit n-are decât să plătească. Nici nu pot să nu remarc însă cum păcăliciul din fruntea Federației încearcă să inducă în eroare publicul larg. Cine a strâns cureaua, el, care și-a tras 90.000 de euro primă din calificarea la CE 2016, cam cât câștigă un inginer ori un doctor în România în decurs de 10 ani?! El, care încasează 500 de euro diurnă peste hotare, când predecesorul său primea doar 250?! Haideți să fim serioși, prea ne ia de fraieri individul, prea ne crede proști!De acord, înaintea alegerilor din 2018, e necesar să-și facă o campanie electorală intensă, dar să și-o facă pe banii lui, nu pe ai FRF! Să spună Burleanu, și-a plătit din propriul buzunar recenta vizită în județul Botoșani, când „înaltul oficial” i-a premiat în comuna Văculești pe câștigătorii Cupei AJF rezervate juniorilor din mediul rural, ori a mers acolo în interes de serviciu, pe spezele Federației, chiar în ziua disputării „finalelor” din play-off-ul Ligii 1?! Dincolo de răspuns, notez că, sesizând ce se petrece, ziarul local Monitorul nu s-a sfiit să titreze în ediția din 15 mai că „Burleanu și-a făcut campanie la Botoșani”.

Articole Similare:  O minciună sfruntată | MD Gags

Iată că nu numai noi observăm tertipurile unui președinte îndrăgostit de el însuși. Mai observă și alții.
Încă o chestiune, cea din urmă azi. Ahtiat să-și păstreze jilțul din capul mesei, Burleanu vrea să propună Adunării Generale de sâmbătă o ciudată modificare de statut. Conform ei, la președinția FRF să poată candida doar o persoană „care a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5”. Asta depășește, să fiu iertat, orice închipuire, orice limită a bunului simț!

Concret, după ce chiar el a devenit președinte fără să fi avut vreo tangență cu fenomenul în afara faptului că s-a lăsat de arbitraj când, la 19 ani, alții abia se apucă!, parașutatul Burleanu umblă să le pună piedici eventualilor contracandidați. Să le îngusteze acestora drumul încât să se înfrupte tot el și trupeții lui dintr-un nou mandat. Fără supărare, așa tupeu mai rar.

Sursa: BlogSport.Gsp.ro


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge