Home / Turism / O vacanță de vis: vizitează cele mai grozave parcuri de distracții din lume

O vacanță de vis: vizitează cele mai grozave parcuri de distracții din lume

/
/
/
75 Previzualizări

Dacă îți dorești să ai o vacanță pe care nu o să o uiți niciodată, atunci avem o propunere excelentă pentru tine. Ce ar fi să vizitezi un parc de distracții? Ți-am pregătit o listă cu cele mai tari parcuri de distracții, locuri perfecte pentru o vacanță cu copiii.

Universal’s Islands of Adventure – Florida, SUA

Unul dintre cele mai tari parcuri de distracții din lume este Universal’s Islands of Adventure, un loc excelent atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Faimosul parc din Orlando, Florida, este împărțit în șapte “insule”, care mai de care mai distractive. Cea mai nouă este insula dedicată lumii magice a lui Harry Potter.

Atracțiile din parc sunt pe măsură. Dinozaurii din celebrul film Jurassic Park au pus stăpânire pe una dintre zone, Spider-Man stă la până ca să-i distreze pe copii, King Kong este și el prezent, iar roller coast-urile te vor face să nu mai vrei să pleci acasă.

Universal’s Islands of Adventure este un loc perfect pentru o vacanță cu copiii.În ceea ce privește prețul biletelor, ai o mulțime de variante dintre care să alegi. Pentru că e vorba de un parc foarte mare, care are inclusiv și o zonă de parc acvatic, îți recomandăm să alegi o ofertă cu cazare inclusă, prețurile pornind de la 119 de dolari pe noapte.

universal's islands of adventures

Noah’s Ark Waterpark – Wisconsin, SUA

Pentru că e greu să faci față căldurii, o vacanță în Wisconsin Dells s-ar putea să fie exact ce îți trebuie. Acest orășel din SUA este vestit pentru numeroasele sale parcuri acvatice și de amuzament. Unul dintre cele mai tari parcuri de distracții de aici este Noah’s Ark Waterpark, un loc perfect ca să te răcorești.

Articole Similare:  Bratislava într-o zi. 10 atracții turistice pe care să nu le ratezi

Acesta este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din lume, având peste 25 de atracții. Cei mici sunt pe primul loc la Noah’s Ark Waterpark așa că pentru ei există tobogane și jocuri speciale, care să nu-i pună în pericol.

Prețul biletelor începe de la 42 de dolari și urcă în funcție de tipul de ofertă pe care-l alegi.

noah's ark waterpark

Legoland – Germania

Legoland este de departe unul dintre cele mai populare parcuri de distracții din Europa. Există parcuri cu această tematică în toată lumea, însă cel din Gruzburg, Germania are un farmec aparte.

În total Legoland are zece zone, fiecare având câte-o altă temă. Astfel, cei mici se pot juca în voie bucurându-se de zecile de atracții pregătite special pentru ei.

Aici există și un orășel în miniatură construit în totalitate din “cărămizi” Lego. Nu în ultimul rând, dacă plănuiești să-ți faci vacanță cu copiii la Legoland – Germania, trebuie să știi că există și o zonă de waterpark, numai bună să te răcorești.

Un bilet de o persoană costă 34.70 de euro, dar există și oferte pentru familii, unde costurile sunt ceva mai mici.

legoland germany

Alton Towers – Marea Britanie

Un alt parc de distracții care se numără printre cele mai populare din lume este Alton Towers. Acesta este situat în Alton, Staffordshire și este o adevărată oază de distracție pentru copii și adulți.

Alton Towers are nu mai puțin de 12 zone. Parcul de distracții este blând cu cei mici, existând o mulțime de jocuri și atracții dedicate lor. Pe de altă parte, în ceea ce privește adulții, la Alton Towers o să găsești o mulțime de roller coaster-uri nebunești, care îți vor testa limitele.

Articole Similare:  Canada – țara metropolelor vibrante și a panoramelor spectaculoase

Dacă vrei să petreci mai multe zile aici trebuie să știți că parcul de distracții are și un aquapark, dar și o zonă de spa.
Costul biletelor începe de la 32 de lire.

alton towers

Disneyland – Paris

Nu încape nicio îndoială că Disneyland este în topul celor mai tari parcuri de distracții din lume. Odată ce intri în incinta parcului grijile rămân la ușă, iar tu vei ajunge pe mâna unora dintre cele mai îndrăgite personaje de desene animate din toate timpurile.

Disneyland are peste 50 de atracții pentru toate vârstele.

Dacă mergi la Disneyland trebuie neapărat să vezi parada personajelor, momentul perfect pentru ca cei mici să-i vadă de aproape pe preferații lor. De asemenea, vizitatorii parcului pot alege dintre o mulțime de spectacole pregătite special pentru ei.

Prețul unui bilet la Disneyland începe de la 42 de euro. Dacă vrei o vacanță cu copiii cât mai reușită, atunci ar fi mai bine să petreceți mai mult de o zi la minunatul parc de distracții. Poți astfel să alegi o variantă de bilet cu cazare inclusă.

disneyland paris

Citește și: Top 5 parcuri de distracții din Europa

Ai vizitat vreunul dintre aceste parcuri de distracții? Ce impresie ți-a lăsat!

  
 

Sursa:
Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge