Home / Sport / Noi contra noastră! | MD Gags

Noi contra noastră! | MD Gags

/
/
/
138 Previzualizări

A repetat asta și în urmă cu 10 zile, ca invitat al Tribunei Zero de la Europa FM. „Dacă era după mine, l-aș mai fi ținut acasă măcar un sezon, să se călească. Mai ales că era ce-și dorea foarte mult și maică-sa. Numai că vine un moment în care trebuie să asculți și de copil, iar Ianis a vrut să plece. A insistat să-i dau drumul și sunt convins că n-am greșit. Nici el, nici eu. În Italia a crescut la toate capitolele. A pus carne pe el, cum se zice. S-a maturizat”. În linii mari, așa au stat lucrurile, nu cum au bătut câmpii haterii că „samsarul Hagi și-a vândut odrasla”!

Crud fiind, Ianis a jucat mai des la tineret, pentru Primavera. În Serie A a adunat doar 49 de minute, 14 contra lui Cagliari și 35, duminică, împotriva Pescarei. S-a remarcat în ultima partidă, când a contribuit la faza din care a înscris Saponara și a executat cu stil, periculos, o lovitură liberă. Nu-l laud eu, a făcut-o Gazzetta dello Sport. Acordându-i nota 6,5, una dintre cele mai mari, s-a referit la „jumătate de oră interesantă a fiului marelui Hagi. Un talent în stare pură!”.

Evoluția lui Ianis nu l-a lăsat indiferent nici pe Paulo Sousa, antrenorul ce a zis adio băncii viola, locul său urmând să fie ocupat, se aude, de ex-interistul Stefano Pioli. Mai degrabă nu se confirmă zvonul că succesorul lui Sousa va fi Claudio Ranieri. Iată opinia tehnicianului lusitan despre Hagi jr: „Extraordinar ca nivel tehnic, foarte bun cu ambele picioare. Nu am dubii că e un jucător de elită și sper că Fiorentina va profita de calitățile lui”. Ca și Gică Hagi, Sousa a precizat însă că Ianis trebuie să joace, să se bucure de continuitate. Cum Fiorentina nu-i dispusă să-l cedeze unui club italian, e posibil să-l vedem pe Ianis, aflat sub contract până în vara lui 2019, înapoi la Constanța pentru o scurtă perioadă. Pista merită urmărită.

Articole Similare:  „Cheia” lui Daum | MD Gags

În timp ce Paulo Sousa, 52 de selecții pentru Portugalia, îl elogiază pe Hagi jr cu întreaga gură, destui compatrioți îl iau pe acesta și pe tatăl lui peste picior, ba chiar îi jignesc cu mitocănii de genul „Fiul lui Hagi este un nimeni, o scursură și o făcătură de toată jena” sau „Beizadeaua lui Gică gata să joace la nunți și la botezuri”, tot atâtea dovezi că între cei care încarcă blogurile există destui bolnavi! Pentru că una-i să ai o părere proastă despre cineva, dreptul oricui, și alta să-l înjuri pe respectivul ca la ușa cortului fără motiv! E absurd să fii pornit contra lui Hagi, de ce, pentru că a slujit fotbalul o viață și nu l-a trădat niciodată?E specificul nostru, al românilor, talentul nostru unic, să ne facem rău unii altora. Să ne bârfim și să ne invidiem, să ne contestăm între noi cu o înverșunare apropiată de ură! Greu de răspuns, chiar imposibil, dacă ne vom vindeca vreodată. Probabil însă, din păcate, că nu. Totdeauna e mai bine să moară capra vecinului, dacă nu chiar, s-a urâțit lumea, vecinul însuși!

Cu luni în urmă, când ziarul a găzduit cuvintele lui Giancarlo Antognoni despre Ianis („m-a impresionat profund, fiind cel mai promițător din lot”), după ce fostul campion mondial cu Squadra Azzurra în 1982 și recordmanul all-time al Fiorentinei în Serie A cu 341 de meciuri îl admirase pe Hagi jr la Primavera, unii ne-au reproșat pe blog, superiori din cale-afară, că „n-ați pus semnul de publicitate la articolul despre fiul lui Hagi”?! De parcă nu reputatul cotidian britanic The Guardian l-ar fi inclus în 2015 pe Ianis printre primii 50 de fotbaliști ai planetei născuți în 1998, ci GSP! Noi împotriva noastră, iată melodia care le e, săracii de ei, foarte dragă multora dintre noi. 

Sursa: BlogSport.Gsp.ro

Articole Similare:  Simona Halep, victorie în 57 de minute în primul tur la Madrid

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge