Home / General / Imagini 2017 National Geographic Nature

Imagini 2017 National Geographic Nature

/
/
/
55 Previzualizări

Concursul de fotografie Anul National Geographic este unul dintre concursurile mele preferate în care pot vedea multe fotografii incredibile pe care nu le pot imagina niciodată înainte. Categoriile de flori din sălbăticie sunt întotdeauna interesul meu de top și mai jos sunt câteva dintre fotografiile câștigătoare din categoria pe care aș dori să o împărtășesc cu dvs.

Prima imagine despre un orangutan timid care trece printr-un râu indonezian pentru a scăpa de crocodili bate peste 11.000 de intrări ia premiul principal la concursul 2017 National Geographic Nature of the Year . Pentru a face fotografia, fotograful Jayaprakash Joghee Bojan din Singapore a așteptat cu răbdare câteva zile pentru a captura imaginea după ce a aflat de comportamentul neobișnuit al orangutanului. Atât de hotărât să obțină fotografia, Bojan și-a riscat siguranța prin a intra în râul infestat cu crocodilii, așteptând să apară urangutanul.

"

 Amaizing fotografii ale concursului "Fotografia Anului" din anul 2017, National Geographic Nature“În fața ta” de Shane Gross, 2017 National Geographic Nature Fotograf al anului . Locul 2, Subacvatice. De obicei, o specie timidă, un rechin de reci din Caraibe investighează o cameră cu declanșare de la distanță în Cuba’s Gardens din regiunea marină protejată a Reginei.

 Amaizing Photos of the 2017 National Geographic Nature of the Contest

de Michael Patrick O’Neill, 2017 Fotograful Naturii Naturii Geografice. Locul 3, Subacvatice. Lupta de Golful Stream, un pește zburător arcând prin apa de noapte întunecată la cinci mile de Palm Beach, Florida.

 Amaizing fotografii ale concursului "Fotograful Anului" de la National Geographic din anul 2017

“Anemone fluorescente” de Jim Obester , 2017 Fotograful Naturii Naturii din Europa. Locul 1, subacvatice. Lumina stroboscopică cu lumină albastră stimulează pigmenții fluorescenți în tentaculele clare ale unei anemone care trăiește în tubul din Hood Canal, Washington.

 Imagini ale fotografului din 2017 National Geographic Nature of the Year

“Dragostea mamei” de Alejandro Prieto , 2017 Fotograful Naturii Naturii din Europa. Locul 2, Wildlife. Un flamingo roz din Caraibe roz hraneste o pui in Yucatán, Mexic. Ambii părinți alternează puii de hrănire, la început cu o alimentație lichidă pentru bebeluși numită lapte de recoltă și apoi cu alimente regurgitată

 Amaizing Photos of the 2017 National Geographic Nature Fotografia Anului Concurs

“Întreținerea Macaque” de Lance McMillan, 2017 Fotograful Anului National Geographic Natura. Mențiune onorabilă, sălbăticie. Un macac fiind îngrijit de parcul de maimuță Jigokudani din Japonia. Parcul de maimuțe de zăpadă Jigokudani a devenit un loc turistic important, atrăgând vizitatori din întreaga lume, sperând să arunce o privire asupra acestor creaturi uimitoare înghesuite în izvoarele calde. Dar, din cauza vremii mai calde decât cea obișnuită în acest timp, macacii erau frecvent găsiți lazându-se pe niște roci din apropiere, în loc să-și petreacă o mare parte din timpul lor, menținându-se calde în izvoarele fierbinți

 Amaizing Photos of the 2017 National Geographic Nature. Concursul Anului

“Predatori pe o minge de momeală” de Jennifer O’Neil, 2017 Fotograful Naturii Naturii Geografice. Mențiune onorabilă, subacvatică. Shot în Bonaire, această fotografie a vânătorii de tarpon pe o școală de scad nu arată adevăratul prădător ascuns în afara shot-ului. Pradă reală sunt pescarii cărora li sa permis să introducă această minge frumoasă de momeală cu permisiunea parcului marin. Practicile de compensare trebuie revizuite de către parcul marin și trebuie să existe mai multă educație pentru localnici sau momente nemaipomenite în mare ca aceasta nu va fi aici într-o altă generație.

 Amaizing Fotografii din 2017 National Geographic Nature Fotograf Anul Concursului

“Drift” de Matthew Smith, 2017 Fotograful Anului National Geographic Nature. Alegerea oamenilor, sub apă. Un bărbat de război din Pacific navighează aproape de plajă într-o briză de dimineață în vară. mii de marinari nautici se întorc în fiecare vară pe coasta de est a Australiei. acestea sunt nuanta mea preferata de albastru.

 Amaizing Fotografii de 2017 National Geographic Nature Fotograf de Anul Concurs

“Owl Great Gray” de Harry Collins, 2017 Fotografie National Geographic Fotograf al Anului. Alegerea oamenilor, viața sălbatică. O mare ciupercă gri, care vânează rozătoare într-un câmp din New Hampshire, SUA. Această pasăre a fost un vizitator rar la această zonă și a fost în valoare de 7 1/2 oră de condus pentru ao vedea. Bufnița nu a fost ciudată sau chemată și această fotografie este în timpul unei vânătoare naturală. Baitingul a devenit recent un subiect fierbinte și este foarte regretabil faptul că mulți oameni o fac de dragul unei fotografii. Cu aceste bufnițe în special dacă sunteți destul de răbdători, veți vedea că vânează. Nu sunt timizi și nici prea intimidați de oameni

Articole Similare:  Când copaciise întâlnesc cu sticla suflată

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge