Home / General / Giganţii Internetului revin în România la iCEE.fest

Giganţii Internetului revin în România la iCEE.fest

/
/
/
87 Previzualizări

Nume importante, începând cu giganţii globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legată de viitor. Detalii sunt prezentate aici.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenţionale), realitate virtuală si augumentatădigital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradiţional în medicină), digital contente-commercead tech (tehnologii pentru îmbunătăţirea campaniilor online), marcom (despre tendinţele în marketing si comunicare), creativitate si startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente (smart homes) si tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile si sistemele de plată (fin tech).Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizată de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de conţinut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.fest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susţinători importanţi mai sunt CarrefourVolkswagenXAXISBCR si Ernst&Young. Internaţional, festivalul e susţinut de IAB Europe si, în plan academic, de The University of Sheffield.

Ultimele bilete disponibile se pot cumpăra de pe site-ul iCEEfest.com.

Articole Similare:  Au fost descoperite patru tipuri noi de celule sanguine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge