Home / General / Cum să evitați să fii victimă a criminalității informatice

Cum să evitați să fii victimă a criminalității informatice

/
/
/
164 Previzualizări

Internetul este locul de joacă al unui adult. Gândiți-vă la toate posibilitățile! Puteți să păstrați legătura cu prietenii, să planificați evenimente, să vă recuperați ultimele știri, să jucați jocuri, să faceți cumpărături pentru tot ceea ce vă puteți imagina, să vedeți ce vedeți celebritățile dvs. preferate și multe altele. Nu este surprinzător faptul că majoritatea americanilor vor petrece cel puțin două ore pe zi în fiecare zi și că cele mai bine vândute produse tehnologice din lume sunt smartphone-urile, laptopurile și tabletele. Dar nu toate sunt distractive și jocuri. Pentru a vă bucura de experiența dvs. de internet la maxim, trebuie să fiți atenți și să faceți câțiva pași pentru a vă asigura că sunteți complet protejat online. Iată câteva sfaturi pentru a vă menține în siguranță și sunet în timp ce navigați pe web.

Conținut de control

Internetul este plin de lucruri strălucite. Dar, având în vedere că aproape oricine poate avea acces la ea, există și multe lucruri negative acolo! Asa ca te protejezi de contactul cu site-uri ilegale sau chiar ilegale. Controlați conținutul pe care îl vedeți cu blocante de conținut . Acestea pot filtra site-uri și vă pot împiedica să vă lăsați în întunericul paginii web. Deși este o opțiune strălucită pentru adulți, vă sugerăm că acest lucru este esențial dacă vă partajați dispozitivele cu utilizatorii mai tineri de internet (cum ar fi copii și adolescenți)

Niciodată nu vă împărtășesc detaliile personale

Indiferent de cine vă trimite prin e-mail, vă contactează pe site-urile sociale sau pe mesaje prin orice alt site, este important să vă atent . Nu transmiteți niciodată lucruri cum ar fi adresa dvs., detaliile de înregistrare a mașinii, numărul de telefon, parolele, detaliile bancare sau detaliile cardului, cu orice sursă neconfirmată. Acest lucru v-ar putea deschide pentru a identifica furtul, frauda sau chiar săvârșirea altor infracțiuni în numele dvs.

"



Au o adresă alternativă

Dacă aveți nevoie de o adresă fizică pentru a da oamenilor online (probabil că vă conduceți propria afacere), atunci aruncați o privire la physicaladdress.com . Această companie vă oferă o adresă fizică și va scana orice documentație îndreptată spre dvs. Acestea vă vor trimite prin e-mail. Simplu, nu? În acest fel, nu veți avea niciodată nevoie să oferiți pe cineva online adresa dvs. personală

Ține-ți propriul Social Media privat

Majoritatea rețelelor sociale media au opțiunea de a vă face privat profilurile. Aceasta înseamnă că numai persoanele pe care le aprobați vor putea vedea conținutul pe care îl postați. Profitați de asta. Anumite conținuturi sunt mai bine păstrate private pentru a vă asigura siguranța și bunăstarea personală. Rețineți că, dacă conținutul dvs. este disponibil în mod public, este ușor ca oamenii să vă reprograme imaginile pe site-uri pe care s-ar putea să nu le aprobați neapărat.

"

Utilizați numai metodele de plată sigure

Dacă achiziționați bunuri online, încercați să utilizați numai site-uri care au opțiuni de plată sigure . Optați pentru metode de plată, cum ar fi Paypal. Acestea vă asigură că aveți o garanție. Dacă produsul dvs. nu sosește sau sunteți nemulțumit de acesta, veți primi o rambursare sau un schimb. Nu vrei să plătești pentru bunuri decât să rămâi dezamăgit de buzunarele mai ușoare.

Articole Similare:  Cele mai apropiate imagini a Saturnului, făcute de sonda spaţială Cassini în ultimul său drum

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge