Home / General / Cum găsești un telefon furat și resetat

Cum găsești un telefon furat și resetat

/
/
/
120 Previzualizări

Cum găsești un telefon furat și resetat – aplicații antifurt

Pentru ce ne trebuie aplicații antifurt ?

Acum nu trebuie sa ne gîndim doar la furt. E foarte posibil ca destul de des sa uitam sau sa pierdem telefonul, la alergare prin parc, pe o banca, în iarba după un picnic, etc.

Aplicațiile antifurt sunt bune și pentru localizarea telefonului din diverse motive, dar cred ca furtul este principala cauza care ne determina sa instalam astfel de aplicații.

In ziua de azi nu mai mira pe nimeni ca telefoanele pot fi furate, pentru ca acestea au o valoare destul de mare și hoții nu trebuie sa depună un mare efort sa le ia. Cum e acum moda, cu telefonul la spate, de parca este invitat hotul…Astăzi va voi prezenta doua soluții antifurt. Prima soluție este de la Google și o poate folosi oricine cu cont google activ, și se numește Găsește-mi Dispozitivul; Iar cea de-a doua soluție este ceva mai complexa și se numește Cerberus, care din punctul meu de vedere este cea mai buna soluție antifurt pentru telefoane, de pe piața, deoarece poate rezista și la un reset total al telefonului.

Ce facem după ce ne-a fost furat telefonul ?

Mai corect ar fi sa ne gîndim la ce facem înainte sa ne fie furat telefonul, dar din păcate mintea omului nu funcționează așa. Dacă te gîndești dinainte, ești numit PARANOIC, iar dacă te gîndești după ești numit CĂSCAT.

Este evident ca cea mai buna soluție antifurt ar trebui sa fie implementata înainte ca telefonul sa fie furat, dar și după putem aplica Planul B, încercînd sa localizam telefonul cu serviciul Google care se numește Găsește-mi Dispozitivul.

Articole Similare:  Cum te va proteja Gmail pentru Android împotriva atacurilor de tip phishing

Serviciul “Găsește-mi Dispozitivul” de la Google

Este un serviciu care iți poate localiza telefonul foarte ușor și nici măcar nu trebuie sa instalezi ceva special. Totul este integrat în sistemul de operare Android.
Acest serviciu este asemănător cu cel de de iPhone sau iPad.
ATENȚIE
Dacă vreți sa folosiți toate funcțiile remote, în caz ca telefonul este furat, trebuie sa aveți activate drepturile de Administrator de dispozitive pentru aplicația “Manager de dispozitive Android”.
In felul asta puteți bloca / reseta telefonul de la distanta.

Aplicația și serviciul Cerberus (rezista la resetarea telefonului)

Soluția Cerberus v-am prezentat-o în urma cu cîțiva ani, dar de atunci aplicația și clientul online au evoluat foarte mult.
Acum, aceasta aplicație este un adevărat spion. In afara faptului ca rezista la reset, dacă injectam aplicația în sistem cu App2SD, Cerberus poate sa obțină tot felul de informații de pe telefon, atunci cînd acesta se afla în posesia hoțului.

Avantaje Cerberus:

Doua versiuni ale aplicației: Cerberus și System Framework, care este o aplicație deghizata.
Obținere istorie locații
Obținere jurnal apeluri
Obținere lista SMS-uri
Obținere date dispozitiv
Efectuarea de poze
Înregistrare audio
Înregistrare video
Pornire/Oprire wifi
Pornire/Oprire bluetooth
Trimitere date
Ștergere memorie telefon
Ștergere Card SD

ATENȚIE
Ca sa puteți folosi toate funcțiile, trebuie sa activați “Administratori de dispozitiv” pentru Cerberus sau System Framework

Tutorial video – Cum găsești un telefon furat și resetat – aplicații antifurt

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Fgvz-XG5rdY?rel=0&showinfo=0&modestbranding=1&w=100&h=315]


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge