Home / General / Cum desparți un colaj audio în mai multe melodii

Cum desparți un colaj audio în mai multe melodii

/
/
/
79 Previzualizări

 

Cum desparți un colaj audio în mai multe melodii

Salutare prieteni, în tutorial de astăzi o să vedem două metode prin care putem despărți un colaj audio de 1 oră sau mai mult, în mai multe melodii, în format MP3 sau oricare alt format audio de care aveți nevoie. Sau mai pe scurtătură, cum ar zice americanul, vom face Track Split.
Acest lucru îl îndeplinim folosind softul Audacity pe care noi l-am mai prezentat în tutorialele noastre pe diferite subiecte.

Ce este un colaj audio?

Un fișier audio ce conține mai multe melodii. Adesea găsim pe YouTube sau Trilulilu, albume întregi lipite într-un singur video. Ei bine, putem descărca doar partea audio a acelui clip video și vom obține un colaj pe care mai apoi îl putem despărți în mai multe melodii.

De ce să desparți un colaj în mai multe melodii?

Poate nu suntem interesați de toate melodiile din acel colaj și dorim doar o singură melodie.
Dacă folosim un MP3 player și punem întreg colajul în acesta, nu vom putea derula la piesa preferată. Chiar dacă al nostru colaj conține 13 melodii, nu vom putea merge direct la una din cele 13 melodii căci toate se află într-un singur fișier și dacă dăm next pentru a trece la melodia următoare, vom ieși din colaj. MP3 player-ul va trata colajul ca fiind o singură melodie mai lunga.Cum desparți un colaj audio în mai multe melodii – tutorial video

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=/iw0_zqp3Ykw]

Articole Similare:  Oppo R11 si Oppo R11 Plus se vor lansa curand pe piata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge