Home / General / Crua Clan Modular Cort

Crua Clan Modular Cort

/
/
/
165 Previzualizări

Dacă țineți tabără pe tot parcursul anului, nu este neobișnuit să aveți mai multe corturi în rolele dvs. Un cort mic pentru campingul solitar, un cort mai mare atunci când aventurat cu un echipaj, și un cort izolat pentru înfrângerea rece de iarnă. Clanul Crua este un cort modular care se poate transforma în fiecare dintre acestea.

Proiectat pentru a fi un cort pe care îl puteți folosi pentru diferitele necesități, platforma poate fi folosită ca adăpost ușor, combinat cu alte module pentru a crea un spațiu de locuit mai mare și chiar amenajat pentru utilizare în timpul frigului. Indiferent dacă faceți drumeții cu un partener, cu câțiva prieteni sau cu un întreg echipaj, acest lucru poate fi pus împreună pentru a servi ca un adăpost în aer liber de dimensiuni adecvate.

"

Clanul Crua este compus din trei module: Duo, Core și Cocoon. Duo este un mic cort proiectat pentru a călători în lumină, cu greutatea de doar cinci kilograme, ceea ce îl face ideal pentru a vă aduce împreună când petreceți o bucată bună de drumeții în timp. Se livrează cu poli de aluminiu, o cochilie rezistentă la apă și un capac de ochiuri pentru a păstra creaturile pe timp de noapte, cu un spațiu de 48 de metri pătrați, care vă oferă destul spațiu pentru a dormi până la două persoane și o zonă de depozitare interioară pentru stashing Echipamentul tău.Coconul, pe de altă parte, este o căptușeală de dormit izolată care se potrivește în interiorul Duo-ului, făcând cortul potrivit pentru a dormi în timpul frigului. Deoarece este proiectat pentru a fi utilizat în interiorul unui cort, se folosește o structură de tip gonflabil pentru a menține greutatea în jos (este încă substanțială la 15 lire sterline), deși va fi un pic voluminoasă datorită tuturor materialelor izolatoare. Potrivit lui Crua, nu este doar proiectat să rețină căldura și să blocheze frigul, dar și să păstreze atât lumina, cât și zgomotul, făcând-o perfectă pentru capturarea somnului în țara sălbatică.

Articole Similare:  Durerile cronice pot fi înlăturate de această combinație absurdă

"

După cum sugerează și numele, Core este inima și sufletul Clanului Crua, deoarece este elementul central care vă permite să îl transformați într-un adăpost mai mare. Pe cont propriu, cortul pentru dome de bază constă într-un pridvor mare care este suficient de înalt pentru ca oamenii să stea înăuntru și o copertină în care puteți stoca o întreagă încărcătură a uneltei dvs. (se pare că este suficient de mare pentru a se potrivi cu bicicletele și motocicletele) Pentru un spațiu de 192 de metri pătrați.

"

În timp ce puteți folosi Crua Core ca un cort de familie mare, poate fi extins prin conectarea a până la trei Crua Duos. În această configurație, puteți folosi Core ca un lobby comun, fiecare Duo conectat servind ca un dormitor separat. Cu o greutate de 33 de kilograme, Core este în mod evident retrogradat la camioanele de mașini care vor avea nevoie de un vehicul real pentru a aduce această platformă mare la oricare camping pe care îl apelați acasă pentru zilele următoare

O campanie Kickstarter rulează în prezent pentru Clanul Crua. Puteți rezerva un set complet de garanții începând cu $ 749.

Verificați


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge