Home / General / Cele patru C ale lui Walt Disney – Curiozitate, încredere, curaj și constanță

Cele patru C ale lui Walt Disney – Curiozitate, încredere, curaj și constanță

/
/
/
80 Previzualizări

Nu a existat nimeni în industria cinematografică sau în industria de divertisment în ansamblu, care a avut același impact ca și Walter Elias Disney (1901-1966). Dar ceea ce mulți oameni nu-și dau seama este că formula sa de succes poate fi replicată cu ușurință. De fapt, ne-a dat cheile:

“Cumva nu pot să cred că există înălțimi care nu pot fi scalate de un om care știe secretele de a face visele să devină realitate. un secret special, mi se pare, poate fi rezumat în patru cuvinte C, sunt curiozitate, încredere, curaj și constanță, iar cea mai mare este încrederea. Când credeți într-un lucru, credeți în el, în mod implicit și implicit fără îndoială. “ -Walt Disney .

Curiozitate

Curiozitatea ne face să ne mișcăm înainte, care este crucea unui alt citat Disney. Ne ajută să persistăm atunci când jetoanele sunt în jos. Transformă percepțiile noastre asupra lumii de la realitatea negativă la posibilitățile pozitive. Curiozitatea face lucrurile posibile pentru că neagă procrastinatorul în fiecare dintre noi. Este unitate și rezistență.

Încredere

Goethe a spus că “îndrăzneala are geniu, putere și magie” despre asta. Încrederea ne permite să facem aproape orice, mai ales în relațiile noastre.Curaj

Toate aceste C sunt legate intrinsec. Curajul și încrederea sunt atât de strâns aliniate; unul nu apare fără cealaltă se pare. Cât de des am eșuat din cauza lipsei de curaj datorită lipsei de credință în noi și a ceea ce facem? Curajul ne oferă capacitatea de a face aparent toate lucrurile.

Constanța

Nu există nimic care va rezista testului timpului mai bine decât constanța scopului dacă suntem pe drumul cel bun. Dacă facem ceea ce trebuie în mod corect, vom culege o recoltă la momentul potrivit dacă nu renunțăm (vezi Gal. 6: 9).

Articole Similare:  Pilonii antici confirmă că Pământul a fost lovit de o cometă care a dat start civilizaţiilor

Problema comună – Credință

Firele comune cu cele patru C sunt credință. Fiecare dintre aceste cuvinte înseamnă ceva legat de credință. Cea mai mare expresie a credinței este probabil încrederea care ne aduce înapoi la punctul inițial al Disney.

De cele mai multe ori suntem singurii în calea propriului nostru progres. Chiar și atunci când există blocuri pentru obiectivele noastre, este adesea modul în care vedem aceste blocaje care ne limitează în continuare potențialul.

Rezistența este cheia. Acesta este un alt atribut care necesită o bază fermă de credință.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge