Home / General / Cele mai ieftine destinații de călătorie din 2017

Cele mai ieftine destinații de călătorie din 2017

/
/
/
108 Previzualizări

Odată cu vara, mulți oameni au făcut deja planuri despre cum își vor petrece vacanța. Cea mai bună parte a anului este aproape aici și dacă nu ați făcut încă nici un plan, atunci nu vă faceți griji. Vă aducem o listă cu locurile pe care le puteți viziona dacă aveți un buget restrâns sau dacă doriți să explorați lumea fără a vă pierde toate economiile. Aceste locuri sunt destinațiile perfecte de vacanță, pentru că au viziuni uimitoare, multe locuri pentru turism și cea mai bună parte – toate sunt destul de ușoare și pe buzunar.

1. Mexic

Schimbul pentru țara mexicană este scăzut în aceste zile, ceea ce înseamnă că dacă tu trebuie să te uiți la buzunar în vacanță, atunci acesta este locul ideal pentru tine de a vizita. Acesta vă va oferi cea mai bună experiență de călătorie pe care o puteți obține la prețul cel mai economic.

Locuri ca Mazatlan care au o mulțime de fundal cultural sunt cunoscute pentru a avea capacitatea de a atrage turiștii pentru ei. Aici puteți găsi, de asemenea, unele dintre cele mai bune creveți mexicani, precum și alte mâncări uimitoare de mare, cu vânzătorii de stradă.

2. Maroc

În timp ce o călătorie în Maroc ar putea să nu pară cea mai ieftină dintre lucrurile de făcut la prima vedere, numai atunci când săturați mai adânc faptul că știți cât de neadevărat este.Marocul este una dintre cele mai ieftine țări din Africa de Sud și economisiți o mulțime de bani dacă vizitați Marocul în vacanțe – mai ales călătoriți cu bani atunci când vine vorba de zboruri. Este, de asemenea, o casă pentru destinații exotice și uimitoare, cum ar fi Jemaa – el – Fnaa și Munții Atlas. Piața de cumpărături aici este, de asemenea, foarte ieftină și este ca un vis devenit realitate pentru orice shopaholic.

Articole Similare:  O cazarmă veche de 2.000 de ani a fost descoperită în apropierea zidului lui Hadrian. Artefactele din interior sunt conservate perfect

3. Grecia

Da, așa este! Acum puteți vizita Grecia fără a vă supune prea mult buzunarul. Datorită scăderii recente a monedei euro și economiei înrăutățite a Greciei, turiștii din întreaga lume au acum opțiunea de a explora această țară frumoasă pentru o rată mai ieftină.

Deci, vizitați Santorini și vechile rămășițe ale societății grecești care se găsesc împrăștiate în toată țara. Țara are multe de oferit în ceea ce privește locurile istorice, cum ar fi ruinele templului din vârful dealului din Atena, precum și Muzeul Acropolei care găzduiește artefacte din epoca aristotelică. Orașul mic al orașului Plaka este, de asemenea, o atracție principală pentru turiștii cărora le place plaja uimitoare și piața de cumpărături aici.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge