Home / Curiozități / Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

/
/
/
140 Previzualizări

Când mergi în vacanță nu ai cum să reziști tentației de a face o mulțime de poze. Că e vorba de clădiri spectaculoase, plaje care par desprinse din filme, peisaje pitorești sau… farfurii cu mâncare, cu toții vrem să facem fotografii cât mai reușite, direct cu telefonul mobil. De aceea am selectat pentru tine câteva aplicații pentru editat poze, care se pot folosi ușor și dau rezultate excelente.

Vrei să te întorci din vacanță cu fotografii numai bune de pus în ramă? Nimic mai simplu!

Camera+

Dacă ai ajuns la concluzia că nu mai ești mulțumit de simpla cameră foto pe care ți-o oferă iPhone-ul tău, atunci îți recomandăm să-ți instalezi aplicația Camera+. Practic, cu ajutorul ei o să ai opțiunile unei camere DSLR direct pe telefonul mobil. Astfel, chiar dacă nu ești fotograf profesionist o să poți face poze de o calitate superioară.

 cameraplus app

VSCO

Tot pentru cei care vor să folosească cele mai bune aplicații pentru editat poze propunem VSCO. Cu doar câteva atingeri din deget poți avea fotografii excelente, realizate direct de pe iPhone. VSCO oferă filtre foarte frumoase și setări de editare foto care se pot manevra cu foarte multă ușurință.

Aplicația este compatibilă cu iOS 9.0 sau cu versiuni mai recente și se poate utiliza și de pe iPad. Vestea cea mai bună: VSCO nu costă nimic.

 

vsco foto app

Enlight

Enlight este aplicația de editare foto perfectă pentru cei creativi. Are o mulțime de efecte speciale, care te ajută să transformi o simplă fotografie într-o adevărată operă de artă. Enlight se numără printre cele mai populare aplicații pentru editat poze pe iPhone și a câștigat premiul Apple Design Award în 2017.

Articole Similare:  Aplicaţii de taximetrie pentru iPhone şi Android

 

 

enlight foto app

Mextures

Avem încă o aplicație de editare foto numai bună pentru fotografii creativi. Astfel, cu Mextures, poți să adaugi filtre interesante, lumini și texturi, direct pe iPhone. Mextures este recomandată și celor care sunt fani ai pozelor cu efecte vintage. Pentru a învăța să folosești aplicația la adevăratul ei potențial o să trebuiască să “butonezi” o vreme, însă atunci când îi descoperi secretele ai să vezi că opțiunile de editare sunt aproape infinite. Mai mult, atunci când îți creezi propriul stil, poți să-l salvezi și să-l folosești și pentru alte poze.

 

mextures

Snapseed

Snapseed se numără printre cele mai populare aplicații de editat poze și, cu siguranță, o să-ți placă și ție. Programul este ușor de utilizat, iar opțiunea “Tune Image” te ajute să-ți corectezi pozele în timp record. Poți să folosești filtre, să adaugi text sau rame, având la dispoziție numeroase instrumente de editare foto care îți vor transforma pozele exact așa cum îți dorești.

Snapseed este gratuit și poate fi folosit pe telefoane iPhone care au iOS 9.0 sau versiuni mai noi. Aplicația este disponibilă și pe iPad.

 

snapseed

Tu ce aplicații de editare foto folosești?

 
 Sursa:

Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge