Home / Turism / Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

/
/
/
196 Previzualizări

O vacanță în Muntenegru este ideală dacă vrei să te bucuri din plin de un sejur relaxant, la malul mării. Aici o să găsești unele dintre cele mai bune plaje din lume, iar noi am selectat pentru tine câteva variante excelente. Fie că vrei ceva liniștit sau o plajă perfectă pentru petreceri, Muntenegru este destinația ideală.

Sveti Stefan

Cotată drept una dintre cele mai bune plaje din lume, Stevi Stefan este locul perfect pentru cei care vor să-și petreacă vacanța de vară într-o destinație de lux. Aflată pe insula cu același nume, Stevi Stefan a fost transformată într-o stațiune de cinci stele, deținută de Aman Resorts. Asta înseamnă că această plajă din Muntenegru nu este deschisă pentru toată lumea, ci doar pentru cei care sunt dispuși să plătească prețul destul de piperat.

Există însă o soluție! Plaja din partea de nord a insulei este deschisă pentru publicul larg. Având în vedere că este o stațiune exclusivistă, în mod normal nu poți vizita insula decât dacă ai o cameră la hotel. Ei bine, și de data aceasta avem o soluție. Fă-ți o rezervare la unul dintre restaurantele din Stevi Stefan și vei putea să te plimbi pe insulă fără să trebuiască să plătești aproape 1.000 de euro pentru o noapte de cazare. Astfel, dacă îți faci vacanța în Muntenegru merită din plin să vizitezi această insulă minunată.

sveti stefan muntengruMurici, Lacul Skadar 

Dacă îți dorești să trăiești din plin experiența Muntenegru atunci îți propunem să ieși puțin din agitația plajelor de la malul mării și să faci o vizită la Lacul Skadar, în mijlocul naturii. Aici o să găsești vin excelent, mâncare delicioasă, dar și o mulțime de obiective interesante pe care le poți vizita, de exemplu: Parcul Național, Cetatea Besac, mănăstiri și nu numai.

Articole Similare:  Ce poți face o zi în capitala Ungariei

Tot la Lacul Skadar te așteaptă și plaja Murici, una dintre cele mai bune plaje din Muntenegru. Chiar dacă este diferită de plajele tradiționale, aici o să te simți unul cu natura. Nisipul fin, măslinii care înconjoară Murici și aerul sălbatic te vor face să te îndrăgostești iremediabil.

murici lake skadar

Jaz Beach

Jaz Beach este una dintre principalele atracții din Budva, mai ales în rândul celor care se dau în vânt după petreceri și concerte. Considerată una dintre cele mai bune plaje din Europa, Jaz Beach are atât zone cu pietricele, cât și nisip. De-a lungul plajei, turiștii sunt așteptați la numeroasele restaurante și baruri.

Cei care vor o vacanță în Muntenegru trebuie să ia în considerare că, dacă vin în perioada potrivită, la Jaz Beach ar putea să vadă unele dintre cele mai tari concerte. Fie că e vorba de Sea Dance Festival, eveniment care are loc anul, sau de concerte independente, pe această plajă din Muntenegru au susținut concerte nume precum: The Rolling Stones sau Madonna.

jaz beach muntenegru

Mogren

O adevărată comoară, Mogren este una dintre cele mai interesante plaje din Muntenegru pe care merită într-adevăr să o vizitezi, pentru că este separată în două de un munte. Curioșii pot vizita peștera care unește cele două plaje sau pot să urce pe deasupra ei.

Mogren este una dintre cele mai bune plaje și pentru cei care vor să se relaxeze. Nisipul auriu, apa cristalină la temperatură perfectă, barurile și restaurantele situate la aproximativ 100 de metri de Mogren te vor face să uiți de toate grijile.

mogren muntenegru

Becici

Pentru cei care vor o vacanță în Muntenegru ceva mai calmă, plaja Becici se potrivește perfect. Cotată drept una dintre cele mai bune plaje din Muntenegru, aici o să găsiți nisip, munți și apă de un albastru spectaculos.

Articole Similare:  Curiozităţi interesante despre busolă

Plaja este foarte populară și în rândul familiilor cu copii, dar și în rândul celor care sunt pasionați de sporturile acvatice.

becici muntenegru

Lucice

Un loc de vis, înconjurat de natură și cu peisaje fantastice. Cam asta oferă plaja Lucice pentru cei care-și fac vacanța în Muntenegru.

Locul este perfect pentru tine dacă ești îndrăgostiți de natură. Astfel plaja este înconjurată de măslini și pini. De asemenea, Lucice este una dintre cele mai bune plaje pentru familiile care vor să-și lase copiii să înoate, apa fiind liniștită și cu un nivel scăzut.

lucice muntenegru

Cazare în Muntenegru

Muntenegru are variante de cazare pentru toate bugetele. Caută ce ți se potrivește cel mai bine:

 

Tu ce plajă din Muntenegru ne recomanzi? 

 
 

Sursa:
Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge