Home / Turism / Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere

Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere

/
/
/
107 Previzualizări

ând vine vorba despre destinații pentru luna de miere ai o mulțime de variante dintre care să alegi. De aceea am selectat pentru tine câteva dintre cele mai populare locuri pe care într-adevăr merită să le vizitezi împreună de persoana iubită.

Destinații romantice: Bora Bora, Polinezia Franceză

Bora Bora este una dintre cele mai populare destinații pentru luna de miere. Nici nu e de mirare, având în vedere că minunata insulă este un paradis cu ape cristaline și peisaje incredibile, o adevărată oază pentru cei care vor să se relaxeze. bora bora

Destinații romantice: Paris, Franța

Paris și-a câștigat de mult titlul de cel mai romantic oraș din lume, așa că nu e surprinzător că se numără printre cele mai căutate destinații pentru luna de miere. Capitala Franței este locul perfect pentru cuplurile care vor să aibă la îndemână o mulțime de atracții turistice.

Astfel, dacă ești în căutare de destinații romantice, Paris este o variantă excelentă.paris moulin rougePlaje idilice: Aruba

Dacă vrei o lună de miere perfectă atunci ar trebui să iei în calcul varianta unei destinații exotice precum Aruba. Pe lângă plajele excelente, insula oferă o mulțime de atracții turistice pentru cupluri. Astfel, poți vizita muzee, să faci o vizită la ferma de fluturi sau la Arikok National Park.

aruba

Plaje idilice: Rio de Janeiro, Brazilia

Plaje minunate în oraș, peisaje pe care nu o să le uiți niciodată și o mulțime de atracții turistice dintre care poți alege. Așa poate fi descris, pe scurt, Rio de Janeiro, una dintre destinațiile pentru luna de miere pe care poți să o alegi cu încredere.

Rio de Janeiro oferă o mulțime de obiective ce pot fi explorate, în timp ce plajele de îndeamnă la relaxare.rio de janeiro

Articole Similare:  Bratislava într-o zi. 10 atracții turistice pe care să nu le ratezi

Plaje idilice: Ibiza, Spania

Deși este cunoscută drept una dintre destinațiile perfecte pentru cei care vor să petreacă până dimineața, Ibiza oferă mult mai mult. La doar câțiva kilometri de agitația din oraș o să găsiți păduri bogate, sate pitorești și plaje retrase.

Dacă ești în căutarea unei destinații pentru luna de miere care să-ți ofere atât distracție, cât și relaxare, atunci Ibiza este alegerea perfectă.ibiza spain

Destinații exotice: Myanmar

Myanmar a ajuns în scurt timp să fie cotată drept una dintre cele mai bune destinații pentru luna de miere. În urmă cu câțiva ani țara nu se afla deloc în atenția turiștilor, dar acum lucrurile s-au schimbat. Acest loc este recomandat cuplurilor care se dau în vânt după destinații exotice ieșite din tipare.myanmar

Destinații exotice: Udaipur, India

Dacă ești în căutare de destinații pentru luna de miere cu adevărat speciale atunci merită să iei în calcul Udaipur. Este un loc cu minunat, iar aici o să găsești palate pe apă, temple, peisaje fascinante și nu numai.

udaipur india

Destinații exotice: Kyoto, Japonia

Kyoto este un loc care pare desprins din povești, așa că nu e surprinzător faptul că este considerat una dintre cele mai atractive destinații pentru luna de miere ale momentului.

Pentru a te bucura din plin de Kyoto, cel mai bine ar fi să vizitezi orașul primăvara. Asta pentru că aici se găsesc unele dintre cele mai frumoase grădini din lume, iar primăvara, când cireșii sunt înfloriți, peisajul este incredibil.

kyoto japonia

Destinații pentru aventurieri: Insulele Galapagos, Ecuador

Cine spune că luna de miere trebuie să însemne doar plimbări sub clar de lună sau răsfăț pe plajă? Cuplurile care vor o vacanță cu adevărat specială pot opta cu încredere pentru Insulele Galapagos. Aventurierii o să descopere aici locuri sălbatice, aproape neatinse, așa cum rar mai găsești în lume.

Articole Similare:  Cele mai frumoase orașe din Italia, care te vor lăsa cu gura căscată

 

Destinații pentru aventurieri: Machu Picchu, Peru

Cei care caută o aventură pot alege cu încredere Machu Picchu. Deși nu face parte din lista clasică de destinații pentru luna de miere, Machu Picchu are șanse mari să se transforme în locul tău preferat.

Turiștii pot vizita numeroasele temple, Lacul Titicaca, Canionul Colca și nu numai. Tot aici există și rezervații naturale impresionante.

machu picchu

Ție care dintre aceste destinații pentru luna de miere îți place cel mai mult? 

 Sursa:

Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge