Home / General / Cele mai bune filme de groază/horror în 2017

Cele mai bune filme de groază/horror în 2017

/
/
/
135 Previzualizări

 

Filmele de groază se numără printre genurile de filme preferate ale românilor, iar în această perioadă vor exista numeroase producţii care să te sperie suficient de tare.

Câteva dintre acestea vor putea fi urmărite chiar în sălile de cinema din ţara noastră, care rămân însă destul de precaute în promovarea filmelor horror comparativ cu alte genuri.

Oferta este una variată: vor exista câteva filme de groază cu zoombies, dar şi producţii cu lumea purgatoriului sau cu diverşi criminali care terorizează familii şi prieteni.Interesant este că cele mai multe filme care vor să te bage în sperieţi sunt de sine stătătoare, astfel că există potenţial pentru originalitate chiar dacă abordează subiecte relativ comune. Există însă şi câteva continuări interesante ale unor filme horror mai mult sau mai puţin celebre, astfel că vei avea de unde alege producţia preferată.

Filme de groază în 2017

Iată câteva dintre cele mai înfiorătoare filme horror care vor apărea în 2016 cu scopul de a-ţi provoca frică:

IT – premieră în 8 septembrie 2017

Considerat unul dintre cele mai bune și mai terifiante romane scrise de Stephen King, IT se întoarce în această toamnă în cinematografe într-o ecranizare care a necesitat mai bine de șase ani de producție. Șapte adulți se întorc în orașul natal pentru a lupta împotriva unei entități malefice, care se înfățișează cel mai adesea în forma clovnului Pennywise, încercând totodată să-și regăsească amintirile pierdute acum 27 de ani, când au descoperit pentru prima oară natura răului și l-au silit să se retragă temporar.

pennywise-1

Resident Evil: The Final Chapter – premieră în 27 ianuarie 2017

Filmele Resident Evil au avut o evoluție din ce în ce mai nesatisfăcătoare, însă cel de-al șaselea și ultim film din această serie promite o întoarcere la rețeta originală. Începând la scurt timp după evenimentele din Resident Evil: Retribution, The Final Chapter o trimite pe Alice înapoi în inima Raccoon City, acolo unde au început toate, și îi oferă ultima șansă de a opri Umbrella Corporation de la distrugerea totală a ultimelor rămășite de civilizație rămase pe Pământ.

Articole Similare:  Experimentul Coca Cola de lapte - experimente stiintifice stiintifice cu Coca Cola by Home Science

Rings – premieră în 3 februarie 2017

După un debut excelent și o urmare modestă, seria The Ring se întoarce pentru a treia oară pe marile ecrane și o readuce în prim plan pe misterioasă vestitoare a morții: Samara. Atunci când Holt începe să cerceteze ciudata legendă a secvenței video care te omoară la șapte zile după vizionare și-i cade victimă, prietena sa Julia pornește într-o investigație periculoasă pentru a afla cine este Samara, de ce ucide și cum ar putea împiedica moartea altor persoane care ar putea cădea în capcana ei.

The Belko Experiment – premieră în 17 martie 2017

Prezentat deja la Toronto International Film Festival în luna septembrie a anului trecut, The Belko Experiment va ajunge pe marile ecrane în această primăvară. Călcând pe urmele producțiilor precum Battle Royale, filmul prezintă povestea a 80 de americani care se trezesc sechestrați într-un zgârie-nor din Bogota, Columbia, și sunt direcționați de către o misterioasă voce, venită din sistemul de interfon, către joc sângeros în care trebuie să ucizi sau ești ucis.

The Dark Tower – 28 iulie 2017

Considerată de către Stephen King cea mai bună creație a sa, seria de opt cărți Turnul Întunecat va ajunge într-un final pe marile ecrane în această vară. Acțiunea va demara undeva după finalul celei de-a șaptea cărți, însă nu este o continuare obișnuită, ci mai degrabă o reinterpretare a evenimentelor care va folosi și o parte din elementele cunoscute din toată seria. O combinație de aventură și acțiune care are în prim plan Roland Deschain, ultimul pistolar dintr-un viitor alternativ post-apocaliptic, The Dark Tower include suficiente elemente de misticism, supranatural și înfricoșător pentru a intra pe lista filmelor horror.

Articole Similare:  Ce trebuie sa stii despre aparatele de aer conditionat?

The Dark Tower

The Mummy – 9 iunie 2017

Folosind un subiect vechi, noul film The Mummy se îndepărtează de acțiunea și umorul care au caracterizat cele trei filme în care a jucat Brandon Frasier și se reîntoarce la teroarea originalului cu Boris Karloff din 1932. Mumificată și îngropată în inima deșertului acum mii de ani, o prințesă se reîntoarce în lumea celor vii pentru a-și răzbuna moartea și pentru a-și schimba destinul care i-a fost furat, dezlănțuind astfel un val de teroare inimaginabil.

A cure for wellness – 17 februarie 2017

Un tânăr director este trimis la un centru de tratament izolat din Alpii elvețieni pentru a-și readuce șeful acasă, însă sănătatea mintală a acestuia este pusă la grea încercare atunci când descoperă că și el este bolnav de aceeași afecțiune ca și ceilalți pacienți iar tratamentul nu este deloc ceea ce pare a fi.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge