Home / General / Cele mai bune filme de comedie în 2017

Cele mai bune filme de comedie în 2017

/
/
/
105 Previzualizări

Următoarea perioadă se anunţă una plină de veselie în sălile de cinema din România, datorită numeroaselor filme de comedie anunţate. În acest articol vom vorbi tocmai despre cele mai bune filme de comedie aşteptate pentru acest an.

Spre deosebire de alţi ani, numărul comediilor programate să apară la cinema nu este chiar atât de mare, însă există câteva titluri foarte atractive care vor umple sălile şi vor genera râsete în hohote alături de prieteni.

În plus, există unele filme de comedie care pot fi catalogate şi drept filme de acţiune prin prisma poveştii din spatele lor, în timp ce altele sunt filme de animaţie cu eroi deja îndrăgiţi de cei mici.

Indiferent ce tip de comedie îţi place, suntem sigur că vei găsi câteva filme interesante la care să râzi alături de prieteni în acest an. Prin urmare, citeşte în continuare principalele detalii ale filmelor de comedie şi vezi cele mai noi trailere cu filme de comedie.Cele mai bune filme de comedie din 2017:

Anul 2017 este bogat în filme de comedie, însă noi am făcut o selecţie reprezentativă pentru a-ţi uşura misiunea de a alege peliculele potrivite. Reţine că pe parcursul anului ar putea fi anunţate şi alte filme de comedie pe care nu le regăseşti pentru moment în această listă.

Fist Fight – 24.02.2017

O şcoală. Doi profesori în conflict. Unul pus pe bătaie. Sună suficient de atrăgător pentru o comedie interesantă pentru o seară de weekend alături de gaşca de prieteni? Noi presupunem că da, mai ales dacă profesorul recalcitrant pus pe fapte este interpretat de Ice Cube. Din trailer reiese că acesta va deţine totuşi monopolul asupra scandalurilor, aşa că sperăm că Charlie Day, cel care îl interpretează pe principalul rival al lui Cube, va reuşi să-i ţină piept cu glume cât mai reuşite.

Articole Similare:  Aceste tuneluri masive din America de Sud au fost săpate de Mega-Leneşi

Going în Style – 14.04.2017

Comedii despre jafuri bancare fanteziste am mai văzut pe marile ecrane în ultimii ani, însă Going în Style are câteva elemente care te-ar putea determina să faci o vizită în sala de cinema. De exemplu, distribuţia este una de excepţie, formată, printre alţii, din Morgan Freeman, Christopher Lloyd şi Michael Caine. În plus, motivaţia jafului în sine este destul de hilară: cei trei pretendenţi trebuie să-şi achite facturile pentru a avea parte de o viaţă de familie liniştită.

Baywatch – 12.05.2017

Pe lângă faptul că alăturarea dintre Baywatch şi Dwayne Johnson este cel puţin ciudată, şi mai misterios este genul filmului inspirat din serialul omonim: comedie. Acţiunea se petrece în Los Angeles, acolo unde Matt intră în echipa salvamarilor, element care îl nemulţumeşte profund pe Mitch, interpretat de Johnson. Lucrurile încep să se complice într-un mod amuzant când salvamarii găsesc pe plaja un cadavru şi trebuie să dezlege enigma decesului.

Rock That Body – 16.06.2017

Dacă te-ai plictisit de filmele cu petreceri ale burlacilor, poate vei fi mai entuziasmat de o petrecere a… burlăciţelor. În primă fază, totul decurge grozav, mai ales că stripperul pe care l-au angajat se descurcă de minune. Singura problemă apare când acesta moare în condiţii teribile, iar fetele decid că cea mai bună soluţie este să ascundă cadavrul în loc să sune la poliţie. Din păcate, pentru moment producătorii nu au dezvăluit niciun trailer sau fotografie oficială.

Baby Driver – 08.09.2017

Nu ştim de ce genul de comedie pune destul de des accentul pe jafuri bancare, însă Baby Driver este un alt film din această categorie. Eroul principal este un şofer care îi ajută pe jefuitori să părăsească locul faptei, dar viaţa sa se complică în momentul în care îşi dă seama că trebuie să participe la un jaf imposibil de realizat. Distribuţia este una de zile mari şi îi include pe Kevin Spacey şi Jamie Foxx.

Articole Similare:  Bancuri & Glume added a new photo to the album: Timeline Photos.

Villa Capri – lansare necunoscută

Dacă îţi plac filmele cu bătrânei, ai toate şansele să ajungi la Villa Capri, asta presupunând că va fi lansat şi pe marile ecrane din România. Tommy Lee Jones interpretează rolul unui fost agent FBI care se vede nevoit să colaboreze cu fostul avocat al mafiei (Morgan Freeman), aflat în prezent în programul de protecţie al martorilor. Misiunea celor doi este una destul de delicată, întrucât trebuie să destructureze o reţea care plănuieşte un jaf de amploare. Din păcate, pentru moment producătorii nu au dezvăluit niciun trailer sau fotografie oficială.

Logan Lucky – lansare necunoscută

2017 pare să fie anul în care comediile au parte de distrubutii spectaculoase. Este şi cazul lui Logan Lucky, în care îşi fac apariţia nume grele precum Daniel Craig sau Hilary Swank. Din nou avem parte de tema jafului, însă de data aceasta într-un mediu mai exotic: doi fraţi plănuiesc să comită o spargere spectaculoasă în timpul unei curse din campionatul nord-american de turisme NASCAR.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge