Home / General / Blocarea sau dezactivarea reclamelor din uTorrent

Blocarea sau dezactivarea reclamelor din uTorrent

/
/
/
53 Previzualizări

Blocarea sau dezactivarea reclamelor din uTorrent
Salutare prieteni, în tutorialul de astăzi o să vedem cum dezactivăm reclamele din renumitul client de torrente numit uTorrent.

De ce să dezactivez reclamele din uTorrent?

Unul din principalele motive este acela al securității. De curând s-a descoperit că unele reclame din uTorrent folosesc un exploit flash player pentru a instala malware pe calculatoarele utilizatorilor, lucru confirmat și de alți utilizatori ai Bleeping Computer.

Un alt motiv este acela că reclamele pe care trebuie să le încarce și să le afișeze uTorrent-ul, vor consuma resursele calculatorului și lățimea de banda a internetului. Utilizatorii cu un calculator sau laptop mai puțin performant vor observa că folosirea uTorrent este înceată, acesta răspunde cu întârziere iar interfața grafică se încarcă greoi.
Atunci când nu avem un calculator sau laptop performant dar dorim să facem mai multe lucruri în același timp, fiecare optimizare făcută fiecărui soft, va conta!

Cum opresc reclamele din uTorrent?

Procedeul este foarte simplu, nu avem nevoie de softuri adiționale. Deschidem uTorrent, mergem pe Options (Opțiuni) apoi pe Preferences (Preferințe) și în fereastra care se deschide mergem pe Advanced (Avansat)
În căsuța Filter (Filtre) introducem una câte una următoarele denumiri:offers.content_offer_autoexec
offers.left_rail_offer_enabled
gui.show_plus_upsell
bt.enable_pulse
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
gui.show_notorrents_node
Și le schimbam valoare. Dacă valoarea default (de bază) este setată pe true o setăm false și dacă e false o setăm pe true.

Articole Similare:  Dumnezeu și Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge