Home / General /  7 sfaturi pentru călător peste 60 de ani

 7 sfaturi pentru călător peste 60 de ani

/
/
/
113 Previzualizări

Călătoria este diferită pentru mulțimea de peste 60 de ani?

Pentru majoritatea dintre noi, răspunsul este: “Pariați că este.” Din punct de vedere mental, probabil că suntem încă flexibili și capabili de a face față oricăror dificultăți care apar, dar fizic, corpul nostru poate să nu fie atât de flexibil și nici să se poată recupera din greutățile și inconvenientele pe care le întâlnim de-a lungul drumului. Aceste șapte sfaturi vă pot ajuta să vă faceți experiențele de călătorie fără probleme.

1. Pachet ușor. Verificați vremea la destinație și purtați îmbrăcăminte potrivită pentru sosirea dvs. Alegeți o culoare de bază (negru, măslin, marin, maro sau orice culoare vă face să arătați grozav). Luați o fustă casuală și una fustă sau pantaloni în culoarea de bază. Adăugați o pereche de blugi sau khaki – pantaloni lungi sau scurți, în funcție de destinație și / sau de picioarele dvs. Selectați trei sau patru casete obișnuite și două variante pentru a vă coordona cu fundul – culorile pline funcționează cel mai bine. Luați un pulover sau o învelitoare și o jachetă. Aruncați în unele pijamale, lenjerie, șosete și articole de toaletă. Adăugați o pereche de pantofi obișnuiți și sunteți setați. Aranjați totul într-o singură bagaje ușoare, de dimensiuni medii.

2. Purtați pantofi de mers pe jos. Dacă zburați, pantofii cu centuri de fixare sunt mai ușor de decolare și se pun pe punctele de securitate. Fii sigur că pantofii sunt confortabili. Amintiți-vă să vă ridicați și să mergeți în jurul avionului în fiecare oră, chiar dacă trebuie să vă târâți pe ceilalți pentru a vă părăsi locul. Nu vrei să te lupți cu picioarele și picioarele umflate de prea multă ședință.

Articole Similare:  Un nou smartphone de la LG - "LG X venture"

Fly non-stop. Câteva ori trebuie să te ocupi de bagaje, cu atât vei fi mai fericit. În unele aeroporturi nu sunt disponibile reduceri. Dacă trebuie să schimbați terminalele, poate fi necesar să vă recuperați bagajele și să le verificați din nou atunci când schimbați avioanele. Acesta este un hassle pe care doriți să-l evitați, dacă este posibil.4. Luați medicamente suficiente. Verificați furnizarea de medicamente și permiteți-vă timp pentru reumplere, pentru a avea o mulțime de pastile pentru timpul acordat. Dacă aveți probleme de mișcare, adresați-vă farmacistului medicamente adecvate. Acest lucru poate preveni agonia inutilă.

5. Exercițiu timp de cel puțin trei săptămâni înainte de a pleca. Călătoria, ca bătrânețea, nu este pentru sissies. O mare parte a mersului pe jos este implicată la aeroport, la dig, și mai ales la destinație, așa că intrați în formă înainte de a pleca.

6. Verificați disponibilitatea serviciului de telefonie mobilă. Compania dvs. de servicii vă poate ajuta dacă aveți nevoie de servicii suplimentare sau diferite. Un plan temporar poate fi util. Aceasta este, bineînțeles, dacă nu vrei să fii inconmunicado!

7. Vorbeste cu toata lumea pe care o intalnesti. E uimitor ce poți învăța de la alți oameni – persoana care stă sau se află lângă tine, chelnerul, șoferul de taxi, persoana de securitate, porterul, stewardul, cineva din distanța de ascultare. Una dintre cele mai bune linii de deschidere este pur și simplu: “De unde vă aflați?” și ia-o de acolo. De cele mai multe ori vei termina un fel de conexiune. Această conexiune poate duce la alta și la alta și nu puteți avea prea multe conexiuni. Într-o țară străină, învăța cel puțin cum să spui “salut”, “la revedere” și “mulțumesc” în limba maternă. Veți fi uimiți de numărul de zâmbete pe care le primiți în schimb.

Articole Similare:  IT Trailer (2017)

Sfat pentru Bonus. Spune-le vecinilor că pleci. Dacă nu te văd timp de câteva zile, iar știrile și poșta uitate încep să se stivuiască, pot deveni preocupate în mod nejustificat. Deci, dați-i pe unii dintre ei un apel sau aruncați o notă în căsuțele lor cu privire la data de întoarcere. Dacă aveți un program de vizionare a cartierului, informați căpitanul cu privire la planurile dvs. și lăsați numele și numărul unui contact local care va ști cum să vă ajute dacă este necesar.

Călătoria este o experiență educațională care trebuie să vă bucurați și să vă amintiți cu plăcere. Îmbunătățiți-vă amintirile cu fotografii sau cu cărți poștale de poze și o scurtă notație zilnică într-un jurnal. Plasați toate aceste lucruri împreună într-un recipient și acolo aveți – călătoria dvs. într-o cutie! Neprețuit.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge