Home / Turism / 10 video care te învață cum să faci poze de vacanță ca un profesionist

10 video care te învață cum să faci poze de vacanță ca un profesionist

/
/
/
88 Previzualizări

Unele dintre cele mai de preț amintiri care rămân după o călătorie sunt fotografiile. De multe ori ne alegem însă cu poze de vacanță nereușite, care nu prezintă minunatele locuri vizitate la adevărata lor valoare. De aceea îți recomandăm câteva videoclipuri, dar și unele canale de YouTube, care te vor învăța să faci poze de vacanța ca un adevărat profesionist.

Sfaturi foto pentru orice călător

Dacă vrei să înveți să faci poze extraordinare trebuie să te “abonezi” la COOPH sau The Cooperative of Photography. Aici o să găsești videoclipuri destul de scurte, ușor de urmărit, care o să-ți dea sfaturi numai bune pentru a face poze de vacanță cât mai reușite.

Cum să imortalizezi peisajul perfect

Ți s-a întâmplat vreodată să vezi un peisaj excelent, dar atunci când ai făcut fotografia, diferența dintre imaginea ta și realitate să fie… ca de la cer la pământ? Cel mai probabil răspuns la această întrebare este “da”. Ei bine, comunitatea SLR Lounge vine în ajutorul călătorilor care s-au confruntat cu această problemă, oferindu-le sfaturi despre cum pot face poze de vacanță mult mai reușite. SLR Lounge are o mulțime de alte videoclipuri cu sfaturi foto, care te vor transforma într-un fotograf mai bun.Poze de vacanță tot mai bune

Dacă vrei să faci fotografii excelente de fiecare dată când călătorești, atunci ar trebui să asculți cu mare atenție de sfaturile oferite de Thomas Heaton. Acest fotograf te va învăța cum să faci poze de vacanță de cea mai bună calitate, iar pe canalul său de YouTube o să găsești o mulțime de sfaturi foto dedicate celor care iubesc să călătorească.

Articole Similare:  Cele mai ieftine destinații de călătorie din 2017

Sfaturi foto pentru când faci poze în locuri aglomerate

Mike Browne vorbește pe înțelesul fotografilor amatori și îți explică exact ce ai de făcut ca să te întorci acasă cu imagini superbe. Spre exemplu, de multe ori găsești locuri excelente pe care ai vrea să le fotografiezi, dar în zonă mai există alte persoane care intră și ies în voie din cadrul tău. Ce să faci într-o astfel de situație? Mike Browne are sfaturi foto care o să-ți rezolve problema.

iPhone-ul, cea mai bună cameră foto pentru fotograful amator

Chiar dacă nu ai bani să-ți cumperi un aparat foto profesionist, asta nu înseamnă că nu poți să te alegi cu poze de vacanță minunate. Ba mai mult, unii fotografi îi sfătuiesc pe călători să nu se încurce cu aparate “profi”, mai ales dacă nu știu să le folosească la adevăratul lor potențial.

Astfel, cei de la Adorama te învață cum să faci poze excelente, folosind doar camera de la iPhone. Ce poate să fie mai simplu?

Sfaturi pentru editare foto

Foarte multe dintre pozele pe care le vezi și de care te îndrăgostești au fost ajutate să arate mai bine, mulțumită programelor de editare. Și tu poți să-ți îmbunătățești pozele folosind calculatorul. Intră pe canalul de YouTube CamCrunch și o să primești toate sfaturile de editare foto de care ai nevoie.

Cum să faci poze de vacanța – ghidul de la A la Z

B&H este unul dintre cele mai apreciate canale YouTube dedicate fotografiei. Aici să găsești o mulțime de sfaturi utile pentru ca pozele tale să arate excelent, iar sesiunile de editare foto să fie cât mai reușite. B&H are o secțiune dedicată pozelor de vacanță și călătorie, care te va ajuta să te perfecționezi.

Articole Similare:  O vacanță de vis: vizitează cele mai grozave parcuri de distracții din lume

Termenii tehnici

Poate că ai deci să renunți la camera telefonului mobil, când călătorești, și vrei să încerci un aparat foto ceva mai “profi”. E o idee destul de bună, mai ales dacă vrei să faci poze de vacanță cât se poate de reușite. Totuși, dacă atunci când intri în setările aparatului nu înțelegi nimic… înseamnă că trebuie să te pui în temă cu termenii tehnici. Din fericire YouTube este o adevărată Biblie din acest punct de vedere și o să găsești tutoriale ușor de înțeles care o să-ți explice ce înseamnă aceste funcții. Îți recomandăm Professional Photography Tips, un canal de YouTube care își va da sfaturi foto pe care merită să le respecți.

Accesoriile care îți transformă experiența foto

Ca să îți fie mai ușor să faci poze frumoase poți apela cu încredere la anumite accesorii. Nu știi ce să folosești? PhotoVideoEDU Program te învață, prin videoclipuri scurte și ușor de urmărit, în ce accesorii foto merită să investești.

Ce să nu faci

În general, videoclipurile care te pregătesc pentru o călătorie cu aparatul foto legat de gât se concentrează asupra informațiilor despre “ce trebuie să faci”. Ei bine, Bethany Kay îți explică și “ce să nu faci”, mai ales dacă ești la început.

Tu ce sfaturi poți să ne oferi pentru a face poze de vacanță cât mai reușite? Laughing

 
 
 

Sursa:
Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge