Home / General / 10 Instrumente de bucatarie

10 Instrumente de bucatarie

/
/
/
100 Previzualizări

Nu este prima dată când am vorbit despre unelte de bucătărie pe teme animalice și astăzi avem o altă colecție rece de 10 pentru tine. De ce animal? S-ar putea să întrebi? Poate gătitul trebuie doar să aibă mai multă distracție pentru cineva sau poate că este o modalitate bună de a încuraja copiii să gătească cu tine? Oricum, în colecția de astăzi, animalele – atât cele reale, cât și cele fictive, sunt gata să ajute. De la colanders la leneș, permiteți-vă accesorizați spațiul cu mai multe unelte de bucătărie cu tematică animală.

Atunci când cauți un loc sigur pentru a-ți înălța oală, să ai în minte un covor grizzly bun de modă veche poate sta întotdeauna la căldură

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool

PAPA NESSIE Pasta linguraLăsați Papa Nessie să se scufunde în oala dvs. de spaghete! El va ieși din oală cu pastele preferate gata să servească! O masă legendară de paste este garantată!

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool

NAPKIN ZOO

Nu lăsați șervețelele să alerge sălbatice pe masă, să le îmbrățișeze cu animalul tău preferat. Nu numai pentru petreceri sălbatice. Fiecare pachet conține 3 perechi de inele de șervețel (iepure, moose, urs)

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool

SWEET PONY Cookie Cutter

Puneți dulce ponei ușor pe aluat aplatizat și tăiați un biscuit clasic. Un plus dulce pentru orice bucatarie. Yummy ..

 10 Unelte de bucătărie curate pentru animale

SPAGHETTI MONSTER Colander

Nu-ți lăsa ochii dragi să te păcălească, acest monstru de spaghete este un stăpânitor. Și dacă plănuiți un fel de mâncare de spaghete, acest maestru de mâncare va da voia ta!

 10 Unelte de bucatarie curate pentru animale

Sloth Tea Infuser

Luați o pauză de la ritmul tău frenetic și lăsați-l pe Slow Brew să vă facă o ceașcă perfectă de ceai, obținută din silicon rezistent la căldură, agățat cu răbdare de cana.

Articole Similare:  Experimentul Coca Cola de lapte - experimente stiintifice stiintifice cu Coca Cola by Home Science

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool

 

Chiar și cel mai bun bacon tăiat se poate îndoi, ceea ce face dificilă gătirea uniformă. Grila de presă din fontă, formată din porc, măsoară slănina, menținându-și forma chiar pentru a găti.

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool

Set de vase pentru copilas

PROIECT CUTE, CULOARE SI STYLISH: 5 animale diferite (Rabbit, Flamingo, Giraffe, Dog & Elephant) de culori minunate si luminoase vin in 1 ambalaj. Suprafața pentru animale este detașabilă de bețișoare.

 10 Unelte de bucatarie cu tema animala Cool

Animal Bottle Pourer

Flacon din plastic, în formă de trofeu de vânător. Perfect pentru sticle de ulei, oțet sau spirit. Lichidul curge ușor prin gura animalului. Aerul curge înapoi în sticlă prin nările animalului. 3 modele diferite disponibile – Bull, Deer and Rhino

 10 Unelte de bucatarie pentru animale de companie Cool


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge