Home / Turism / 10 hoteluri deosebite din Elveția care te vor fascina

10 hoteluri deosebite din Elveția care te vor fascina

/
/
/
132 Previzualizări

Elveția este faimoasă pentru ciocolată, ceasuri, stațiuni de schi excelente și multe altele. Totuși, puțini știu că este o țară unde turiștii se pot bucura de hoteluri deosebite, cum rar mai găsești. Iată câteva dintre locurile minunate pe care le-am selectat pentru tine.

Whitepod

Situat la o altitudine de 1.400 de metri, în Monthrey, Whitepod este un hotel altfel. De fapt, turiștii care vin aici pot sta în căsuțe inedite, rotunde, înconjurate de păduri dese. Whitepod apare pe lista de hoteluri deosebite din Elveția și pentru modul în care aduce la un loc decorul și facilități de cinci stele, păstrând însă farmecul unei șederi în inima naturii. Deși în mare parte este dedicat celor care iubesc sportul, Whitepod este un loc extrem de primitor și pentru cei care vor să se relaxeze. Astfel, aici există un spa, restaurant, un mic cinema, saună și nu numai.

Whitepod Elvetia

Felsenhotel La Claustra

Cei care vor să-și facă vacanța în Elveția și sunt în căutare de hoteluri deosebite trebuie să aibă în vedere și o ședere la Felsenhotel La Claustra, de lângă Airolo. Acest loc este cu adevărat special… un hotel construit într-o stâncă. Spațiul de cazare îmbină excelent luxul decorului și facilităților cu simplitatea pereților și holurilor de piatră. Dacă vrei să stai aici, o să ai la dispoziție și un restaurant cu preparate delicioase, dar și o saună.Felsenhotel La Claustra Elvetia

Hotel Palafitte

Atunci când te gândești la vacanța în Elveția cel mai probabil îți vin în minte pârtii de schi pline de amatori de sporturi de iarnă sau plimbări prin unele dintre cele mai frumoase orașe din această țară. Ei bine, cei ai spune de o ședere… pe apă? Acest lucru este posibil în Neuchatel, la Hotel Palafitte. Fiecare cameră de aici este decorată la cele mai înalte standarde, iar cei care stau aici se mai pot bucura de un restaurant excelent, spa, acces la lac și terase cu panorame superbe.

Hotel Palafitte Elvetia

25hours Hotel Zurich West

Dacă nu-ți permiți să plătești sume exorbitante pentru cazare, dar vrei totuși să te bucuri de unul dintre cele mai apreciate hoteluri deosebite din Elveția, atunci îți recomandăm 25hours Hotel Zurich West. Camerele de aici au un decor aparte, plin de culoare, aproape amețitor. Stilul tineresc al locului, dar și mâncarea servită la restaurantul simpaticului hotel (de la preparate marocane, la cele turcești, rusești, românești sau franțuzești) o să te facă să nu mai vrei să pleci acasă.

Articole Similare:  Minuni ale naturii: cele mai sălbatice locuri din Europa

25hours Hotel Zurich West Elvetia

Cube Savognin

Cube Savognin, din localitatea cu același nume, este unul dintre acele hoteluri deosebite pe care trebuie neapărat să le vizitezi dacă ești un împătimit al vieții sănătoase și active. De ce? Pentru că această locație este dedicată mai ales celor care nu pot să trăiască fără sport. Spre exemplu, hotelul are în loc de scări rampe între etaje, perfecte pentru cărat biciclete sau alte echipamente sportive. De asemenea, la Cube Savognin există un perete pentru cățărări, o zonă pentru testarea celor mai noi gadget-uri și aparate sportive, sală de fitness, sală de jocuri video și nu numai. Pentru petrecăreți aici există și un club, iar pe timpul ierni, și un bar care este deschis non-stop.

Cube Savognin

Zero-Star Hotel

Zero-Star Hotel nu se regăsește doar pe lista de hoteluri deosebite din Elveția, ci și pe lista de hoteluri deosebite din toată lume. De fapt, acest proiect este mai degrabă unul de artă, decât un loc de cazare. Concret, Zero-Star Hotel, din Appenzellerland, este o cameră de hotel… fără hotel. Există servicii excelente, un pat cât se poate de confortabil, dar lipsesc pereții și acoperișul. Astfel, cei care aleg să stea o noapte aici se pot bucura de natură în cel mai inedit mod posibil. Proiectul a făcut furori în toată lumea și a avut mii de cereri de cazare.

Zero-Stars Hotel Elvetia

Iglu-Dorf Engelberg

Tot pentru cei care își doresc ca vacanța în Elveția să fie una imposibil de uitat, îți propunem și câteva nopți la Iglu-Dorf, din Engelberg. Așa cum probabil ți-ai dat seama deja, este vorba despre un loc unde poți să dormi într-un iglu. Amatorii de senzații tari se dau în vânt după această locație, iar Iglu-Dorg Engelberg își merită din plin locul pe lista de hoteluri deosebite. Aici există piscine încălzite, un bar, restaurant, iar decorul sculptat în gheață este cât se poate de interesant.

Articole Similare:  Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Iglu-Dorf Engelberg Elvetia

Hotel Bellevue Kriens

Dacă vrei să uiți de agitația din oraș și să evadezi în creierii munților, atunci ce spui de o ședere la un hotel la înălțime… la 2.132 de metri înălțime, mai exact. Dacă îți surâde ideea atunci trebuie să faci o vizită la Hotel Bellevue Kriens. Aici o să ai parte de o priveliște superbă, dar și de o mulțime de facilități la cele mai înalte standarde.

Hotel Bellevue Kriens

Chateau Gutsch

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să locuiești într-un castel? Ei bine, acum ai șansa să experimentezi asta la Chateau Gutsch, din Lucerne. Nici nu e de mirare că această locație se regăsește pe lista de hoteluri deosebite din Elveția, având în vedere că este găzduită într-un castel construit în secolul al XIX-lea. Acest loc de cazare este perfect pentru cei care vor să aibă parte de o ședere cât mai luxoasă. De asemenea, de pe terasele castelului o să ai la dispoziție o priveliște care pare desprinsă din vederile de vacanță.

Chateau Gutsch Elvetia

Hotel Schweizerhof

Hotel Schweizerhof se află în Lucerne și are în spate un concept cât se poate de interesant. Fiecare cameră este decorată într-un alt stil, totul fiind inspirat de actorii, muzicienii sau scriitorii care au stat de-a lungul anilor la hotel. Fiind vorba de un hotel de 5 stele, cei care aleg acest loc de cazare pentru vacanța în Elveția se vor putea bucura de facilități grozave, restaurant, spa, saună, bar și nu numai.

Hotel Schweizerhof

Ție care dintre aceste hoteluri din Elveția ți se pare cel mai interesant?

Ghiduri Turistice


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge